Szotyizó: Nekimegyünk a franciáknak és leverjük őket, nem szórakozunk

2021.06.17. 14:10

Schiffer András B-középben töltött ifjúkori éveiről, Szalai Ádám magyar-portugál meccsen nyújtott kiváló teljesítményéről és a franciák elleni reményekről és esélyekről is szó volt az Azonnali Eb-műsorának, a Szotyizónak az első adásában. Tanulságok az első fordulóból, Christian Eriksen, Ronaldo és a kólarészvények, lelátói homofóbia: itt az első Szotyizó már podcastban is!

Végetért a labadrúgó Eb első fordulója, már bőven a másodikat koptatjuk – szerda este ezért elindítottuk az Azonnali EB-műsorát, a Szotyizót, ahol Böcskei Balázs volt futballbíró és Schiffer András volt politikus és focirajongó Ágoston Dániellel elemezte az első meccsnapok történéseit.

 

Az adásból többek között kiderül, hogy

 

+ mit tanult Schiffer András a homoszexualitásról 12 évesen a béközépben;

 

+  miért volt Szalai Ádám teljesítménye emberfeletti a magyar-portugál meccsen;

 

+ ki hibázott nagyobbat Christian Eriksen esete kapcsán, Bognár György vagy az M4 stábja;

 

+ miért gondolja Böcskei Balázs, hogy teljesen mindegy, mit tesz a közmédia a félidőkben az egyperces híradókba.

 

A volt futballbíró Böcskei az adásban a szombati magyar-francia meccs kapcsán még a komoly esélylatolgatás előtt leszögezi:

 

„nekik megyünk, aztán leverjük őket a fenébe, nem szórakozunk”

 

– Schiffer András szerint a franciák viszont fizikailag kellemetlenebbek lesznek a magyar válogatott számára, mint a portugálok voltak. Azt azért Böcskei Balázs is megjegyzi: a papírforma természetesen nem mellettünk szól – a francia válogatott keretének összértéke ugyanis nagyjából egymilliárd euró, a magyar válogatotté pedig valamivel nyolcvanmillió fölött van.

 

Inkább visszanéznéd az adást? Itt megteheted! A következő adással pedig a második forduló után, június 20-án vasárnap, 16:30-kor jelentkezünk élőben az Azonnali Facebook-oldalán.

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek