Elnézést kért a Kutyapárt a rendőröktől a pár idióta tüntető miatt

Szerző: Kósa András
2022.07.15. 11:27

Valaki az éjszaka egy üres sörösdobozokkal teli kukát dobott az Erzsébet hídról az alatta futó utcán álló rendőrautókra, de több más rendbontás is történt.

Elnézést kért a Kutyapárt a rendőröktől a pár idióta tüntető miatt

„Elnézést kérünk a rendőrségtől, nem tudjuk ki volt - de a tüntetéshez biztos köze van” – írta ki közösségi oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP).

Az MKKP szervezte azt a „pikniket” a KATA ellehetetlenítése miatti tiltakozásként, aminek során elfoglalták az Erzsébet hidat csütörtök este a demonstrálók. Természetesen nagy rendőri készültség mellett zajlott a tüntetés és

több embert elő is állítottak.

Azt tudósítónk is látta, ahogy egy fiatal lányt és egy srácot rendőrautóba tesznek, az elég részeg lány többször ráütött egy rendőr kezére, miközben ő igazoltatott egy tüntetőt, a fiú pedig – akit egyébként egy jó száz méteres sprint után sikerült csak földre vinni – több demonstráló szerint

ököllel kezdte el ütni az egyik rendőrautó szélvédőjét.

Előállítottak egy másik fiatalt is, aki festékszóróval lefújta az aszfaltot. A BRFK közlése szerint pedig hajnalban előállították azt a férfit is, aki a szemetest a rendőrautóra dobta. Emiatt kért bocsánatot az MKKP, mint írták,

„ettől nem bukik meg senki de legalább jól el lehet adni mindkét oldali médiában hogy mekkora prosztók vagyunk - pedig nem. Légyszi ne csináljatok ilyet, full gáz”.

A szervezők egyébként többször kérték a tüntetés alatt, hogy senki ne inzultálja a rendőröket semmilyen formában, mert „ők jó fejek”, ráadásul maguk is a rendszer áldozatai, hiszen nagyon alacsony fizetésért kell dolgozniuk.

NYITÓKÉP: Aradi Péter

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek