Francis Fukuyama és Joe Biden családja is ki van tiltva Oroszországból

Szerző: Fekő Ádám
2022.06.28. 12:49

25 amerikai állampolgárral bővült az orosz tiltólista, válaszolván az amerikai szankciókra.

Francis Fukuyama és Joe Biden családja is ki van tiltva Oroszországból

25 amerikai állampolgárral bővült Oroszország szankciós listája az Oroszországi Föderáció külügyminisztériumának honlapja szerint.

„Az orosz politikai és közéleti személyiségek ellen egyre erősödő amerikai szankciókra válaszul 25 amerikai állampolgár szerepel a „stoplistán”. Köztük russzofóbia kialakításáért felelős szenátorok, illetve az ún. a McFaul-Yermak csoport, amely ajánlásokat dolgoz ki az oroszellenes korlátozásokkal kapcsolatban, valamint John Biden elnök családtagjai”

– áll a minisztérium közleményében.

A listán szerepel többek közt Joe Biden amerikai elnök felesége, Jill Biden, az elnök lánya, Ashley Biden, de ismert név még a 20. század egyik legnagyobb hatású és legtöbbet félreidézett filozófusa, Francis Fukuyama is. 

Oroszországban a héten nagy beutazási tilalmi buli indult, hétfőn 43 kanadai állampolgárt tiltottak ki Oroszországból, az a lista főleg politikusokból áll.

KIEMELT KÉP: Fronteiras do Pensamento / Wikimedia Commons

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek