Kormányzati autóval ugorhatott be vásárolni az Aldiba Hende Csaba, aki nem is tagja a kormánynak

2022.03.29. 11:09

Az biztos, hogy a fideszes képviselő nevén nincsen olyan Volkswagen kisbusz, amivel utazott. A magyar kormány tagjai viszont előszeretettel használják ezeket – írja az Ugytudjuk.hu.

Kormányzati autóval ugorhatott be vásárolni az Aldiba Hende Csaba, aki nem is tagja a kormánynak

Hende Csaba vett pár dolgot a budapesti Báthory utcai Aldiban. Nem sokat vásárolt, két zacskóba pakolt bele, de láthatóan nem voltak nehezek – kezdi levelét az Ugytudjuk.hu budapesti olvasója, aki Hende bevásárlását fotókon is végigkövette.

Körülbelül 20 méterrel azután, hogy kilépett a boltból, elé rohant egy (...) öltönyös fiú, és kikapta a zacskókat a kezéből. Az uraság ment utána a sarkon álló mikrobuszához, ahol végignézte, hogy a szerencsétlen sofőr bepakolja a két zacskót a kocsiba – folytatódik az olvasói beszámoló.

llyen kemény honvédelmi államtitkárunk van: két aldis szatyrot nem bír el, hanem a sofőrjét csicskáztatja – zárta sorait a fotók készítője, amit az Ugytudjuk.hu pontosítani kényszerült, mert Hende nem államtitkár, hanem az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke.

Hogy kinek a kocsijával ment bevásárolni a fideszes politikus, azt tőle próbálta megtudni a lap, de egyelőre nem kapott választ.

Hende vagyonnyilatkozata szerint neki egy Skoda SuperB autója van. A magyar kormány azonban, Orbán Viktor miniszterelnökkel egyetemben, rendszeresen használ olyan Volkswagen kisbuszokat, amivel Hendét látták bevásárolni.

Ha valóban a kormány autóflottájához tartozik az az autó, amivel Hendét látták, az azért lenne aggályos,

mert a fideszes képviselő nem tagja a magyar kormánynak,

így kérdés, hogy ez esetben hogyan használhatta az autót a képviselő.

Az Ugytudjuk.hu eredeti cikke itt olvasható el.

NYITÓKÉP: Ugytudjuk.hu

Farkas Bazsi / Ugytudjuk.hu
Farkas Bazsi / Ugytudjuk.hu Az Ugytudjuk.hu főszerkesztője

Az Ugytudjuk.hu főszerkesztője.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek