Minek köszönhető a Fidesz győri győzelme?

2020.01.27. 09:13

Nagyon sima győzelmet aratott az összellenzék jelöltje ellen Dézsi Csaba András. Sok elemzés született már róla, de mi megkérdezünk téged is. Szavazz!

Minek köszönhető a Fidesz győri győzelme?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, kiemelten sok elemzés fog a következő napokban megjelenni a győri választásról, ahol ugyebár új polgármestert választott az Audi városa a szexbotrányába belebukott Borkai Zsolt után. Nem csoda ez, emlékezhetünk arra, hogy 2018-ban hirtelen mennyire tökéletesen kezdte az ország egyik szemében mintázni Hódmezővásárhely az ország jövőjét, és bár Győrben nem született nagy meglepetés azzal, hogy a fideszes Dézsi Csaba András lett a város új ura (ne felejtsük el, hogy Borkai Zsoltot a jachtozás után is megszavazták ősszel), azért ekkora különbségre (56-39) kevesen számítottak.

Mi viszont olyan figurák vagyunk, akiket azért érdekel az olvasók elképzelése is, úgyhogy ehhez igazítottuk egyik kedvenc rovatunkat, a Hét kérdését! Itt az ideje, hogy segíts eldönteni, pontosan mi állhatott a közel teljes magyar ellenzéket maga mögött tudó Pollreisz csúnya bukása mögött: volt vajon szerepe Lovasi Andrásnak is lehet hozzá köze, aki meglepő módon nyíltan Dézsit támogatta? Probléma-e a szavazók szemében, ha a polgijelöltjük nem is akar igazán polgijelölt lenni? Újra magabiztos lett a Fidesz?

Vagy esetleg arról lenne szó, hogy Dézsi Csaba András tényleg egy jó jelölt?

Mielőtt szavaznál, azért nézz rá, miket írtunk mi: Böcskei Balázs például rekordsebességgel elemezte ki a győri dolgokat, de beszélgettünk magával Dézsi Csabával is a győzelme után.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek