Vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani: névtelen levelet kapott a győri ellenzéki jelölt

Szerző: Fekő Ádám
2019.12.14. 18:46

Pollreisz Balázs postaládájába valószínűleg Borkai Zsolt legnagyobb rajongója dobott be egy irodalmi igényű fenyegető levelet, ami miatt a politikus a rendőrséghez is fordult azóta.

Vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani: névtelen levelet kapott a győri ellenzéki jelölt

Bár már tíz ember is szeretne Győr polgármesere lenni, elsőre elég valószínű, hogy a fideszes Dézsi Csaba András és az összellenzéki jelölt, amúgy MSZP-s Pollreisz Balázs közt dől el, ki szerzi meg azt a széket, amiről Borkai Zsolt felállt a szexbotránya miatt. Ezt is jelzi kicsit, hogy Pollreisz a Hirklikk.hu-nak elárulta, a rendőrséghez fordul, miután egy elég erős fenyegető levelet talált a postaládájában valakitől, aki valószínűleg nagyon szerette az egy ideig a Pornhub top keresései közt is szerepelt Borkait. Ennél többet nem is mondanánk, ugyanis az oldal leközölte a levelet, amit így mi is megteszünk!

„Te mocskos szemét, szégyellhetitek a koszos pofátokat az összes rohadék gengszter ellenzéki barátaitokkal együtt, hogy ilyen aljas módon elbántatok szegény Borkai Zsolttal. Leírom neked, hogy tudd te büdös fasz: ő volt a város történetének legjobb, legszuperebb polgármestere.

Ezenkívül pedig ő a város legilledelmesebb, legudvariasabb, legkedvesebb, legszimpatikusabb, legszeretetreméltóbb, legkorrektebb, legsportszerűbb, legtiszteletreméltóbb, legtisztességesebb, legaranyosabb polgára.

Ti mocskos ellenzéki gecik a Pollreisszel meg a többiekkel együtt a lába nyomába nem értek, még a cipőjét sem pucolhatjátok ki, mert arra is méltatlanok vagytok. Hogy mennyire becsületes és korrekt a Zsolt, arra a legjobb példa, hogy azonnal lemondott, pedig semmi oka nem volt rá, mert semmi különöset nem csinált. Nem tudom közületek piszkos gennyes rühes fasiszta baloldali söpredékek közül hányan tettétek volna meg ezt, pedig ti 100-szor aljasabb, mocskosabb cselekedeteket hajtottatok végre. Az ország legnagyobb szennye, a volt vezéretek, a Gyurcsány miket művelt, mi, bazmeg? Őróla miért nem beszéltek, baz’meg?

Ti vagytok az ország szégyenei, salakanyaga, ti mocskos kurva szemétláda, örökké csak gyűlölködő, mocskolódó, hazudozó ellenzéki rohadékok.

Mindegyikötöket ki kéne írtani, vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani, gyűlöllek benneteket bazmeg!”

FOTÓ: Pintér Bence / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek