Átlagosnak lenni szexi, Marilyn Manson már kiment a divatból

2019.08.09. 12:22

A legközvetlenebb érintettektől, a rajongóktól próbáltuk megtalálni arra a kérdésre a választ, hogy mégis hogy lehet egy annyira átlagos srác a popzene új idolja, mint Ed Sheeran?

Írásban már lehet olvasni, mit gondol az Azonnali stábjának egy része Ed Sheeranről, illetve az ő szerda esti koncertjéről a Szigeten, de ahogy már a cikkben is jeleztük, megkérdeztük a fesztivál vendégeit is, pontosan miben látják annak a titkát, hogy egy tök egyszerű vöröshajú akusztikus gitáros srác lett az univerzum egyik legnagyobb popsztárja? Az átlagosság lenne az új szexi?

A semmi az új valami? És az egy dolog, hogy szimpi nekik, de tényleg el tudnak tőle énekelni pár sort?

Ezekre a kérdésekre mind választ kaptunk a 2019-es Sziget első napján, de az is kiderült, hogy valamiért ezt a vöröshajú britet mindenki rettentően kedveli, és különösen jó dalszerzőnek tartja a most is cak 27 éves férfit, akinek a koncertjére annyian voltak kíváncsiak, hogy kisebb tömeghisztéria alakult ki miatta a fesztiválon.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek