Jövő héten végre pártokat is csesztethetsz egy fesztiválon!

2019.07.02. 11:31

Újra megrendezik az EFOTT-tot Velencén, ahol nem csak a legnépszerűbb magyar zenekarok és pár külföldi lép fel, de végre a civil programokra is érdemes ránézni.

Jövő héten végre pártokat is csesztethetsz egy fesztiválon!

Jövő héten kezdődik az EFOTT, ami az évek során annyira hozzá nőtt Velencéhez, hogy az ember el is felejti szinte, micsoda szörnyű helyeken is tartották korábban az évtizedeken keresztül évente vándorló fesztivált. Most ott van a tó, ami a világ összes buliját képes feljavítani, de mellé idén tényleg hívtak olyan fellépőket, akikért többen is autóba fognak ülni akár pár óra kedvéért is.

Bár a fesztivál hivatalosan július 9-én indul, ha valaki nem csak táncolni/részegen dülöngélni akar, akkor július 11-től érdemes kicsit jobban figyelnie a programot: a főleg magyar zenekarokra építő fesztivál be tudta húzni például a nemzetközi szinten is nagy névnek számító Rita Orát július 11-re, és rövid időn belül másodszorra is fellép Magyarországon az eltartott ujjal és teljes szívből is bármikor szerethető Scooter is, pluszban  még ott egy Magyarországra szinte hazajáró Boregore.

A magyarok közül tényleg mindenki ott lesz, aki rendelkezik saját közönséggel: Punnany Massif, Kowalsky, Brains, Tankcsapda, Majka, és nyilván Halott Pénz is lesz a nagyszínpadon, de a kisebb helyszíneken is fellép gyakorlatilag mindenki, akinek ment már le dala a Petőfin.

Az EFOTT persze attól érdekes, hogy itt kivételsen nem uncsi segélyszervezeteket nyoamszthatunk napközben, hanem az összes valamire való politikai párt is kitelepül, ezért végre megtudhatjuk, miért akar valaki 20 éves kora körül ilyen dolgokkal foglalkozni.

Bérletek még vannak, a hatnapos 32490 forint, a háromnapos 26490, de diákigazolvány birtokába 25 ezerből is megvan, egy napiejgy pedig 11990 forint.

FOTÓ: EFOTT / Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek