+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++

Propaganda helyett itt az ideje csinálni egy uniós szintű közmédiát!

2019. 01. 25.
Mivel a nacionalista propagandagépek uniós kihívást jelentenek, így uniós megoldásra van szükség. Ezért kell létrehozni egy, az Európai Unió által működtetett köztévét.

Itt az ideje párttá válniuk a provokátoroknak

2019. 01. 24.
Hadházyéknak és a Momentumnak is figyelni kéne rá, hogy belül mindannyian munkába igyekvő unalmas kispolgárok vagyunk, akik pártokra fognak szavazni. Inkább egy rossz pártra, mint egy provokátorra.

Az angolok könyörögni fognak, hogy vegyük őket vissza az EU-ba

2019. 01. 23.
A brexitnek fájdalmasnak kell lennie az Egyesült Királyság számára: pedagógiai okból és az EU érdekében is.

Komolyan, az embernek egy Szávay István hiányzik

2019. 01. 23.
Sneider Tamásnak nem a Hír TV-t kellene perelni, hanem azt mondani, hogy gyerekek, ilyen idióta voltam fiatalabb koromban, azóta benőtt a fejem lágya, és rájöttem, hogy származásból fakadóan senkit nem érdemes támadni. Egy fenét teszi mindezt.

Budapest Parádéval egy depressziós ország ellen!

2019. 01. 22.
Az istennek sem akar összejönni ez az összellenzéki tüntetősdi, úgyhogy érdemes elkezdeni új utakra lépni. Én például egy 2019-es Budapest Parádét tartok a legjobb ötletnek!

Már el sem kell menni szavazni, a közvélemény-kutatók megmondják, ki a győztes

2019. 01. 22.
Egy úr a pokolban is úr, a polgárnak pedig a polgári demokrácia orbáni poklában is polgárként kéne viselkednie: tehát arra kellene szavazni, akinek tetszik a programja, nem arra, aki „esélyes”.

Csúnya szavakról

2019. 01. 22.
Az agresszió hiánya egyben az érdekérvényesítő képesség hiányát is jelenti. Egyikkel sincs tapasztalat. Nem tudja az ország elitje, hogy mit is kéne csinálni. Ez súlyos szocializációs válság, amelytől az újabb generációk egyre inkább mentesek.

Zsidó zavar: miért érzi magáénak egy zsidó szervezet a zsidóellenes Füst Milánt?

2019. 01. 21.
Hogyan viselheti egy zsidó kulturális egyesület a zsidó származású és baloldali, ugyanakkor virtigli antiszemita Füst Milán nevét?

Átszavaz-e egy jobbikos egy baloldali jelöltre? Úgy tűnik, igen

2019. 01. 20.
Igaza lehet Kunhalmi Ágnesnek, működhet a Jobbik és a baloldal közötti koordináció. De hajlandó lesz-e egyáltalán a Jobbik koordinálni az őszi önkormányzati választáson?

Politikusok telepednek rá a tüntetésekre? Még szép, az a dolguk!

2019. 01. 20.
A civilek maguk nem tudják elérni, amit akarnak: az egyetlen út céljaik eléréséhez, ha az ellenzék politikai hatalomhoz jut. Egyáltalán nem gond tehát, ha ellenzéki politikusok „telepednek rá” a tiltakozásokra, nélkülük nem lesz változás. Válasz Feró Dalmának.

Mi értelme az MTVA-ban folytatódó ellenzéki show-nak?

2019. 01. 18.
A Szél-Hadházy páros fellépését mintha „a show-nak folytatódnia kell” logikája vezérelné. Ez önmagában nem baj, de a folytatás kevésbé tűnik ígéretesnek, és nem csak a szereplők számának csökkenése miatt.

Influenszerek pénz és pina nélkül

2019. 01. 16.
A Fidesz holdudvarának a figyelemfelkeltéshez már csak a balhé maradt. Azokból viszont egyre durvábbak kellenek ahhoz, hogy bárkit is érdekeljenek: most például egy 18 éves lány lejáratása.

Miért hagyja a kormány, hogy mérgezzenek minket?

2019. 01. 16.
A képzeletbeli menekültek helyett érdemes lenne végre aggódni valós dolgok miatt: például azért, hogy a hatóságok hanyagságából súlyosan egészségkárosító méreganyagok jutnak a szervezetünkbe.

Mindenkinek mindenről csak Orbán jut eszébe. Ez veszélyes!

2019. 01. 14.
Ha az ellenzék már az EP-választást is csupán egy Orbán Viktor elleni küzdelemnek látja, és semmi mást nem tud mondani róla, akkor messze van a rendszer legyőzése.

Így kebelezte be a tüntetésmaffia a dolgozói tiltakozást

2019. 01. 13.
A végletekig züllött ellenzék bebizonyította, hogy nem több, mint olcsó influenszerek gyülekezete, és még csak nem is érdekli őket, hogy a külföldről eltanult módszereik Magyarországon a többséget elidegenítik.

Az ellenzék már nem engedheti meg magának, hogy ne cselekedjen. De mit csináljon?

2019. 01. 10.
Akkor érdemes sajtótájékoztatót tartani, közleményt kiadni, nyílt levelet írni, ha ezek mondjuk sztrájkra hívnak fel, és nem lájkolásra a Facebookon.

Nem a politikus dolga megmondani, ki a propagandista, és ki az újságíró

2019. 01. 09.
Úgy látszik, a magát XXI. századiként meghatározó Momentumban még mindig él a hazaárulózás több évtizedes reflexe. Pedig ha a vádak mögött nem állnak tények, akkor Buzinkay György sem tud többet, mint az elmúlt három évtized politikai garnitúrája.

Ne vásárolj rabszolgatartótól!

2019. 01. 09.
A bojkottmozgalom hosszú távon képes lehet arra, hogy nagyvállalatoknak végletekig kedvező NER-t is aláássa.

A menza a magyar néplélek, és Orbán most beletunkolt ebbe

2019. 01. 09.
Eddig azt hihettük, az olcsó, rossz kaja, a mirelitből való kifőzdék, a kórházi moslékok a szegény emberek jussa. De a Miniszterelnökség Gundel-menzájával épp az derül ki, hogy egyeseknek ezért a pénzért nem ez jár, hanem kevesebb pénzért jár jobb.

Orbán Gundel-palacsintával Tömi Zsarnoki Pofáját

2019. 01. 09.
Ha mindig az egyszerű, ütős, húsz másodperc alatt ható politikai üzenetek mennek át, akkor talán el kellene kezdeni őket alkalmazni.

Nyerhet-e választást a közép? Erről szól a Puzsér-kérdés

2019. 01. 08.
A „mayor Puzsér” projekt az első látványos kísérlet a középpárti pólus megképzésére. Ennyi bizonytalanságot bőven megér, hogy egy jóval fontosabb választás, a következő országgyűlési előtt tisztuljon a kép.

Most tényleg pont a vagdaltat irigyeljük Orbán Viktortól?

2019. 01. 08.
A söjtöri ebéd szelleme azóta is velünk él, pedig elég lett volna legalább minimálisan utánanézni annak, mennyire luxi dolog a Gundellel intéztetni egy céges menzát.

Párizstól Pestig és Belgrádig az utca télen sem hátrál

2019. 01. 07.
Egy olyan jövő kezdődött el, amiből Macron vagy Orbán aligha tud már kihozni a rezsim és az uralkodó „elitek” politikai túlélését hosszabb távon garantáló választási szlogent.

Két újság ismert magára Buzinkay hazaárulózásából. Meglepődsz, melyik kettő!

2019. 01. 04.
Bár szóba sem került nevesítve a Pesti Srácok és a 888, újságíróik annyira magukra vették a hazaáruló jelzőt és azt, hogy orosz érdekeket szolgálnak ki, hogy jól fel is háborodtak.

A propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók

2019. 01. 03.
Nem tekinthetjük sajtónak sem a közmédiát, sem a propagandagép többi elemét. Ahogy a magyar érdekekkel ellentétes orosz propagandát terjesztő propagandista sem újságíró, sokkal inkább hazaáruló.

A sikeres gyávák éve lesz 2019 is?

2019. 01. 01.
Nem tudom, miként fogok eljárni, amikor ismét egy szerkesztőséggel kevesebb lesz, amikor kiderül a kedvenc bögrémről, hogy Soros-ügynök. Kívánjon boldog új évet az, akinek az ilyen 2018 után hasonló 2019-hez kedve van.

Jól finanszírozott, példásan növekvő brezsnyevcsina

2018. 12. 29.
Ha például tovább hanyatlanak a magyar egyetemek, a magyar majd jár külföldre egyetemre, akinek meg nincsen rá pénze, az így járt. A gazdagabbja átszokik a magánegészségügybe, a szegényebbje meg vagy korán hal, vagy elmegy külföldre

Miért bünteti Orbán Nagy Imrét?

2018. 12. 28.
Nagy Imre olyat tett, amire Orbán Viktornak nem volt eddig bátorsága: szakítani Moszkvával. Orbán azzal, hogy eltávolítja a szobrát, ezt a bűnét rója fel neki utólag ismét.

Mi van az észt digitális csoda mögött?

2018. 12. 26.
Amikor a magyar politikus még arról deliráltak, hogy a neten csak pornót nézni és káromkodni lehet, az észt fiatalok már vállalkozhattak rajta. De miért lett ez így?

Aki szerint O1G, az 2019 májusában elmegy szavazni

2018. 12. 23.
Nem mindegy, hogy egy, az Európai Néppártot szilárdan maga mögött tudó, megerősödött Orbán megy neki az őszi önkormányzati választásnak, vagy egy meggyengült és májusban ütést kapott Orbán. Aki szerint O1G, májusban elmegy szavazni.

összesen: 421 db | 30 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11