A politikai gasztronómia eredetileg Gyurcsány Ferenc asztala, de az idei kampányban már a kormányzó pártok és a generációs progresszivizmus képviselői is bevetik konyhai képességeiket. A momentumos fánk kalóriahatását remekül erősíti fel Németh Szilárd rezsibiztos tepertőkrémje – ezért ennek is elkészítettük londoni verzióját. A kihívást fokozza, hogy egy rendes csepeli háztartással ellentétben itt nincs húsdaráló, de improvizáltunk.
1. A recept a Csepeli Hírmondóban jelent meg
2. A Paprika Store minden magyar étel londoni fogantatásánál jelen van
3. A kolbász házi és otthonról érkezik. Elvileg ez a legpuhább, könnyű lesz majd kiforgatni a beléből
4. Nem is olyan könnyű kiforgatni
5. A fokhagyma a helyi török éjjelnappaliból van. Ennyit igazán megtehetnek értünk
6. Vöröshagymából csak egy felet teszek, ez az óriás biztos génmanipulált darab
7. A tepertőt fakanállal verem szét. Itt inklúzió van, mindenki lehet húsklopfoló, ha akar
8. Németh úr igen liberális az ízesítésben (még a ketchup is mehet), én első körben a klasszikusokat választom
9. Aztán a visegrádi együttműködés jegyében húzok egy merészet. Oba zuchy, oba żwawi. Vajon mit szól ehhez Brüsszel?
10. Két óra és egy momentumos fánkozás után veszem ki a hűtőből az összeért masszát. Itt az ideje kiélezni a generációs szembenállást!
11. A globalista status quo-t több oldalról megkérdőjelező olvasmányokkal tálalom. Étel és irodalom
12. Úgy esszük, mint a vett malac. Még négy V4! I do szklanki, Solidarność!