Németh Szilárd tepertőkrémje nem ismer határokat

Szerző: Zulik Ákos
2018.02.17. 19:03

A politikai gasztronómia eredetileg Gyurcsány Ferenc asztala, de az idei kampányban már a kormányzó pártok és a generációs progresszivizmus képviselői is bevetik konyhai képességeiket. A momentumos fánk kalóriahatását remekül erősíti fel Németh Szilárd rezsibiztos tepertőkrémje – ezért ennek is elkészítettük londoni verzióját. A kihívást fokozza, hogy egy rendes csepeli háztartással ellentétben itt nincs húsdaráló, de improvizáltunk.

Németh Szilárd tepertőkrémje nem ismer határokat
1. A recept a Csepeli Hírmondóban jelent meg

2. A Paprika Store minden magyar étel londoni fogantatásánál jelen van

3. A kolbász házi és otthonról érkezik. Elvileg ez a legpuhább, könnyű lesz majd kiforgatni a beléből

4. Nem is olyan könnyű kiforgatni indecision

5. A fokhagyma a helyi török éjjelnappaliból van. Ennyit igazán megtehetnek értünk 

6. Vöröshagymából csak egy felet teszek, ez az óriás biztos génmanipulált darab

7. A tepertőt fakanállal verem szét. Itt inklúzió van, mindenki lehet húsklopfoló, ha akar

8. Németh úr igen liberális az ízesítésben (még a ketchup is mehet), én első körben a klasszikusokat választom

9. Aztán a visegrádi együttműködés jegyében húzok egy merészet. Oba zuchy, oba żwawi. Vajon mit szól ehhez Brüsszel?

10. Két óra és egy momentumos fánkozás után veszem ki a hűtőből az összeért masszát. Itt az ideje kiélezni a generációs szembenállást!

11. A globalista status quo-t több oldalról megkérdőjelező olvasmányokkal tálalom. Étel és irodalom

12. Úgy esszük, mint a vett malac. Még négy V4! I do szklanki, Solidarność!

Zulik Ákos
Zulik Ákos közgazdász, az Azonnali szerzője

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek