+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 22. szombat, 18:12
A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Ez itt egy fizetett hirdetés, egy PR-cikk, jó olvasást hozzá!

A Fiat Professional - osztva a legtöbb szakértő véleményét - úgy gondolja, hogy a sűrített földgázzal, azaz a CNG-vel való meghajtás napjaink egy olyan korszerű technológiai megoldása, mely nemcsak költségkímélő, de általa jelentősen csökkenthető a járművek által okozott szennyeződés mértéke is.

A földgáz – melynek 97 százaléka metán - a természetben legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló, és emellett jelenleg a legtisztább üzemanyag.  A fosszilis üzemanyagok közül a földgáznak a legalacsonyabb a széntartalma, így károsanyag-kibocsátása más üzemanyagokkal összevetve kedvezőbb, szilárd részecske emissziója pedig nincsen. A CNG tehát a hagyományos üzemanyagokhoz képest költséghatékonyabb, rendkívül környezetkímélő, kedvező tulajdonságainak köszönhetően pedig számos mélygarázsban is parkolhatnak a sűrített földgáz-üzemű autók. További nagy előnye ezeknek a járműveknek az a benzintank, mely által ezek a járművek kettős-, azaz gáz- és benzinüzemmódban egyaránt használhatóak.

A Fiat Professional Natural Power paletta modelljei a fenti tulajdonságokon túl további pozitívumokkal is rendelkeznek: a padlóba süllyesztett metántartályoknak köszönhetően rendkívül helytakarékosak, a kettős-üzemmód  által pedig magas szintű flexibilitást biztosítanak és a választás lehetősége adta szabadságot nyújtják.  Megéri a Fiat Professional Natural Powert választani! Fedezze fel a Fiat Professional Natural Power palettáját, és válasszon magának társat a mindennapos kihívások legyőzéséhez Ducato, Dobló Cargo, Fiorino és Panda Van modelljeink közül.

Fiat Panda Van Natural Power

A Fiat Panda Van kettős-üzemű motorja igazán alacsony emissziót garantál, és mindezt a megszokott hatékonysággal kombinálja. A 12 kg gáz befogadására alkalmas metántartályok kiürülés után  a motor automatikusan benzinhajtásra áll át, amit a 35 literes benzintank tesz lehetővé. Gázüzemmódban az autó hatótávja 220 km, benzinhajtással pedig további 630 km megtételére képes.

Fiat Fiorino Natural Power

A benzin/CNG-üzemű motorral felszerelt Fiorino Natural Power rendkívül alacsony fenntartási költséggel és üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A 77 literes metángáztartály (kb. 13 kg) és a 45 literes benzintartály együttesen akár 960 km hatótávolságot biztosítanak a járműnek.

A környezetbarát Fiat Fiorino Natural Power most klímával akár nettó 2.799.000 (bruttó 3.554.730) Forinttól elérhető.

Fiat Doblo Cargo Natural Power

A Fiat Doblo Cargo Natural Power minimalizálja a jármű fenntartási költségét és növeli a produktivitását. Maxi verziók esetén a négy metántartály kiegészül egy ötödikkel is, melyek így már összesen 130 liter (22,1 kg) metángáz befogadására képesek, és 450 km hatótávot biztosítanak gázüzemben. Mindez pedig egy 22 literes benzintankkal alkot egy egészet, amellyel a jármű által megtehető út hossza összesen 750 km-re nő.

Fiat Ducato Natural Power

Kiváló menetteljesítmény, alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás: ez a Fiat Ducato Natural Power. A járműben öt CNG-tartályt helyeztek el, két 50 literest és három 40 literest, melyek összkapacitása 220 liter (37,4 kg). Mindez 400 km hatótávot biztosít az autónak gázüzemben, mely után a rendszer automatikusan benzines üzemmódra vált. Benzinhajtással a 15 literes benzintanknak köszönhetően pedig további 100 km megtétele lehetséges.

Összegezve az előbb leírtakat, a földgáz-mobilitás rendkívül környezetbarát módon szolgálja azokat, akik fenntartható és környezetkímélő módon szeretnék hatékonyan elvégezni munkájukat. A CNG-üzemű járművek alacsony emisszió mellett képesek a hagyományos üzemanyagokkal működő autókhoz képest olcsón megtenni a kilométereket. Mindezt pedig az alapvető tulajdonságok megváltoztatása, valamint a hatékonyság és a kényelem csökkenése nélkül, a választás adta szabadsággal és számos más előnnyel együtt kínálják ezek a kettős-üzemű autók. Megéri környezettudatosnak lenni, és megéri a Fiat Professional Natural Power modellpalettáról választani, hiszen a Fiat Fiorino Natural Power klímával már nettó 2.799.000 Forinttól elérhető!

További részleteket a fiatprofessional.hu honlapon talál!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A szolidaritási alapból részesülhet Azerbajdzsán, Belarusz, Grúzia, Moldova, Örményország és Ukrajna is, igaz, inkább politikai gesztus ez, mintsem óriási segítség.

A demokratikus szocialista Bernie Sanders szerdán bejelentette, felfüggeszti kampányát és kiszáll a 2020-as demokrata előválasztási versenyből. Vagyis Joe Biden lesz a demokraták elnökjelöltje.

A rendőrség statisztikái alapján az illegális határátlépésre készülők elég fegyelmezettek a járvány miatti válsághelyzet óta.

A jelenlegi korlátozások fenntartását kérte Karácsony Gergely és Szita Károly a kormánytól a maratoni késést és nagyon kevés konkrétumot felmutató sajtótájékoztatón.

Niall Ferguson brit történész hat egyszerű, de kényelmetlen kérdést tenne fel a pekingi vezetésnek. Szerinte Kína felelőssége kétségtelen, ezért Trumpnak igaza van, amikor kínai vírusról beszél mindig.

A halottakból hárman voltak 70 év alatt, egyikük egy 49 éves férfi. Ma döntenek a kijárási korlátozásokról is.

Az énekesnő a vagyon újraelosztásáról osztott meg egy gondolatot, ami egy ismeretlen Sanders-aktivistától származik. Mutatjuk a legjobb mémeket Britney elvtársról!

A hét kérdése

Vajon rászólt valaki a Fideszre, hogy ezt már tényleg nem kéne? Vagy erkölcsi okokból gondolták meg magukat? Vagy csak Semjén Zsoltot froclizzák vele?

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

A járvány alatt a Lia Fit Facebook-oldalán viszonylag gyakran, esténként.

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Minden hétköznap 14 órától az FM4-en. Hallgatható online!

Ezt is szerettétek

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Hogyan vészelhetjük át ép lélekkel a következő heteket, és miben reménykednek a bevételeiktől eleső vállalkozók?

Pszichológust kérdeztünk a családon belüli erőszakot elszenvedők menekülési lehetőségeiről, egy jogászt pedig arról, mennyire felkészült a szakma segíteni azoknak, akik életveszélybe is kerülnek otthon.

Milyen értelmét lehet találni a 21. században a böjtölésnek?

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Twitter megosztás Google+ megosztás