Üzemi híradó

2022.08.11. 13:36

Szervusztok! A hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára.

Üzemi híradó

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni minden olvasónak (egyre többen voltatok mostanában) az elmúlt éveket, függetlenül attól, hogy a „régi” vagy az „új”, esetleg mindkét brigádot szerette-e.

Mi természetesen szerettük volna folytatni, igény határozottan volt rá.

Ahogy az is jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudjuk meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyünk, sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni.

De hát a megváltozott médiafogyasztási szokások és az áramvonalasítás már csak ilyen műfaj Magyarországon, ahogy 2022-ben talán az sem meglepetés a környéken már sajnos, ha csak úgy bezárnak újságok.

Van jó hírünk is: bár a lap nevéből következne, nem azonnali hatállyal zárjuk be a cájgot, emiatt még azért őszig futni fognak mindenféle anyagaink, és az is szuper, ha esetleg elolvasod őket majd. Szóval köszönjük, reméljük, valamilyen formában még találkozunk!

Az Azonnali.hu szerkesztősége

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek