Nem várt üzenetváltás jött össze egy playmate és Terézváros polgármestere között

Szerző: Fekő Ádám
2022.08.03. 11:41

Horváth Éva influnenszerkedve panaszolta el, hogy kerékbilincset kapott, Soproni Tamás Facebookon üzente meg, hogy ismerni kéne a táblákat.

Nem várt üzenetváltás jött össze egy playmate és Terézváros polgármestere között

Nem várt nyári ütésváltás alakult ki két eddig eltérő univerzum szereplője közt: Horváth Éva egykori szépségkirálynő, playmate, főállású celeb és influenszer úgy kifakadt, amiért kerékbilincset kapott Terézvárosban a Jókai utcában az autójuk csak azért, mert tilosban parkolt, hogy Instagramon is kiakadt, ezt pedig a 24.hu szemlézte.

„Itt vagyunk a Jókai utcában, furcsa ebédünk volt, mert ugye itt végig parkolnak az autók, és elvileg egy hat hónapja itt a végén, amit mi nem vettünk észre, van egy tábla, hogy nem lehet ide parkolni. Csak a lakosoknak. Ezért nemcsak megbüntettek minket, de még egy jó kerékbilincset is kaptunk” 

– fakadt ki Horváth.

Ilyenkor ugye különösebben nem szokás felkapni az ember fejét, hiszen híresemberek büntetésén maximum elégedetten szokás csettinteni Magyarországon, de nem más üzent, mint a vélhetően az egész szabályozás mögött álló polgármester, a momentumos Soproni Tamás, aki úgy szállt bele Horváth Évába, hogy azt fel is lehetne venni az ellenzéki politika legnagyobb teljesítménye, a kegyetlen kiosztások közé.

„Bizony, a lakossági parkolóhely az lakossági parkolóhely. Kicsit meglepett mondjuk a celebhölgy instasztoriban mutatott felháborodása a kerékbilincselésen, hiszen a KRESZ-táblák ismerete feltétele a jogosítvány meglétének, de így legalább segít az ismeretterjesztésben, hogy mások már ne álljanak meg szabálytalanul” 

– írta Facebookon a polgármester.

Azt nem tudjuk, eljut-e az üzenet az amúgy alapesetben egy ideje Balin élő Horváth Évához.

KIEMELT KÉP: Horváth Éva / Soproni Tamás / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek