Videó: most már tényleg semmiben nem különbözik Putyin ifjúsági csapata a Hitlerjugendtől

Szerző: Kósa András
2022.07.30. 12:50

Még a karlendítés is eléggé a „Sieg Heil”-re hajaz.

Videó: most már tényleg semmiben nem különbözik Putyin ifjúsági csapata a Hitlerjugendtől

Vlagyimir Putyin személyi kultusza kezd észak-koreai léptékeket súrolni a jelek szerint. A belarusz független televízió, a Nexta közölte Twitter oldalán az alábbi videót, amin a „Putyin Csapata” nevű ifjúsági szervezet tagjai láthatók. A fiatalok egyenként elmondják, hogy milyen nemzetiségűek (csecsen, moldáv, udmurt, stb.), majd a klip végén közösen azt kiáltják, hogy „Mi mind oroszok vagyunk! Egyek vagyunk! Vlagyimir Vlagyimirovics, veled vagyunk!”.

Ismert, hogy Ukrajna lerohanása óta ezer fokon pörög a háborús-, és nacionalista őrület Oroszországban, tavasszal például sok iskolában katonának öltöztettek be kisdiákokat, tanárokat, vagy éppen papírból készült rakétákat, tankokat kellett viselniük.

NYITÓKÉP: Nexta TV, Twitter

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek