Még a Magyar Nagydíjra is hatással van a hatalmas szárazság

Szerző: Kósa András
2022.07.30. 09:31

Erről Gyulai Zsolt a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója beszélt az Inforádiónak.

Még a Magyar Nagydíjra is hatással van a hatalmas szárazság

Csak remélni tudja, hogy a hatalmas aszály és a környékbeli településeket érintő vízkorlátozások miatt zavartalanul le lehet majd bonyolítani a Hungaroringen az idei Magyar Nagydíjat – mondta el az Inforádió Aréna című műsorában Gyulay Zsolt.

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint folyamatosan egyeztetnek a környékbeli önkormányzatokkal a pálya vízfelhasználásáról, de azért be kellett vezetniük korlátozó intézkedéseket.

A csapatokat megkérték, hogy a felszereléseket szállító kamionokat ne mossák le, miután megérkeztek, „legfeljebb azokat, amik nagyon szem előtt vannak”, a pálya mentén pedig nem locsolják a füvet, ami így – mint mindenhol máshol természetesen – teljesen ki is száradt.

NYITÓKÉP: Balogh Zoltán, MTI

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek