Visszavágó: ezúttal Pozsonyban szlovák huligánok kerestek magyarokat

Szerző: Fekő Ádám
2022.07.27. 07:51

A magyarok mindeközben a külvárosban vártak rá, hogy valaki jöjjön már verekedni.

Visszavágó: ezúttal Pozsonyban szlovák huligánok kerestek magyarokat

Bár semmi nem történt egy héttel ezelőtt Budapest belvárosában, azért közfelháborodásra adott okot, hogy a Ferencváros-Slovan Bratislava labdarúgó BL-selejtező előtti este főleg fradista huligánokból álló csoport hangosan keresett pozsonyi vendégszurkolókat a bazilika környékén, majd fényképezkedtek. Nos, a Slovan által megnyert meccsnek ma van a visszavágója, és úgy tűnik, a szlovákok is szeretnek az üres városban sétálni:

a feltöltött videó alapján a szlovák huligánok a Szlovák Nemzeti Felkelés hídján sétáltak át többek közt magyarokat keresve. A sétát képen is megörökítették, ahogy az fent is látható.

Balhé nem volt, ugyanis a magyar kollégáik nem ott voltak: saját bevallásuk szerint ők valahol Pozsonytól egy órára várakoztak úgy, hogy megüzenték a verekedésre alkalmas helyszínt is a szlováloknak, úgyhogy végül is senki nem találkozott senkivel. Ránézésre mindkét csoport nagyjából 30-40 főből állt.

A meccs egyébként 20:30-kor kezdődik, a magyar vendégszurkolók nagyrésze különvonattal megy a szlovák fővárosba Budapestről.

KIEMELT KÉP: hooligans.cz / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek