Nyolc órán át tüntet hétfőn a Munkáspárt

Szerző: Fekő Ádám
2022.07.21. 12:18

Az eddigiek alapján újra lehet rá számítani Budapesten, hogy Thürmer Gyula kiosztja Ukrajnát, de az ígéret szerint bárki felszólalhat, aki arra jár!

Nyolc órán át tüntet hétfőn a Munkáspárt

Jöhet itt rezsicsökkentés-csökkentés, a KATA eltörlése, fel is számolhatja a Fidesz az egész demokráciát, Thürmer Gyula Munkáspártja egész más dimenzióban létezik: a magát egyetlen valódi baloldali pártnak hirdető társaság akciónapot hirdett hétfőre, de nem ám lokális problémákra hívnák fel a figyelmet, hanem a háború ellen, illetve a békéért lesznek ott. Már az is nagy dolog a Munkáspárttól, hogy május elseje után újra csinálnak valamit, de Thürmerék az idővel sem fukarkodtak:

a tiltakozó gyűlés július 25-én 9 órától 17 óráig fog tartani, tehát nyolc órán keresztül.

Hogy pontosan mi az akciónak programja, még nem tudni, a Facebookon meghirdetett eseményen egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy 14:00 körül maga Thürmer Gyula mond majd beszédet, de ha jól értjük, egyéb meghívott felszólalók is vannak. Ami még jobb, hogy igazi Spearker's Corner lehet a Nyugati térből hétfőn: a párt azt ígéri, a rendezvények mindenkit meghallgatnak!

"Ha Önnek is fontos Európa és benne Magyarország békés jövője, jöjjön, írja alá petíciónkat, vagy csak mondja el véleményét"

- áll a felhívásban. 

A Munkáspárt egyébként messze a legnyíltabban oroszpárti formáció lehet az országban: májusban Thürmer egyenesen arra szólította fel Ukrajnát, hogy fejezze be a háborút. A nagy eseményről írt cikkünket ide kattintva lehet elolvasni.

KIEMELT KÉP: Fekő Ádám / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek