Elképesztő, mit csinál már megint ez a szemétláda Gyurcsány Ferenc!

Fekő Ádám

Szerző:
Fekő Ádám

2022.07.15. 14:24

Alig került kormányra újra a DK elnöke, már meg is valósította az ellenzék legördögibb terveit. Pedig a Fidesz többször is szólt, mire lehet számítani.

2022-ben valóra vált a Fidesz legrosszabb rémálma: április 3-án Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogás élén történelmi győzelmet aratott a 12 éve regnáló kormánypárt felett, Gyurcsány Ferenc a nagykoalíció legerősebb pártjának vezéreként rég nem látott hatalmat kapott a politika megszervezésében, az irányvonalak kijelölésében. 

Hiába próbálta Orbán Viktoron és a párt vezető arcain túl a teljes közpénzmédia felhívni a figyelmet arra a katasztrófára, ami várható, főleg amellett, hogy a szomszédunkban még háború is dúl. De a nép, mint oly sokszor a történelem során, meg lett vezetve a gyurcsánydémon által, akinek mindössze három hónap elég volt ahhoz, hogy lerombolja azt a stabil és megdönthetetlennek hitt, ráadásul fajilag is tiszta várat, amit a nemzeti keresztény polgári illiberális demokrata kormány fáradságos munkával, időt és energiát nem kímélve épített fel a nemzet gyarapodásáért nekünk, magyaroknak.

De hát senki sem lehet próféta a saját hazájában, vakok közt a félszemű a király, néz, mint borjú az újkapura:

a Szemkilövető és bábjai (neveket nem mondanék, hiszen csak azért nem lett mindenki a bábja, mert eleve a bábjaként születtek) romlottságánál és gonoszságánál már csak a rombolási vágyuk a nagyobb, miközben szomjazva és éhesen szinte habzsolnak minden lehetőséget, amivel a magyarok életét nehezebbé teszik.

Nézzük csak, mit csinált ez a liberálbolsevik szemétláda, aki egyes források szerint 1956-ban szervezte, hogy Horn Gyula a tömegbe lőjön. Annyit elöljáróban elmondanék, hogy a Fidesz tényleg mindent, de mindent előre jelzett, bár arra talán ők sem számítottak, hogy ennyire gyorsan véghezviszik az ellenzéki programot.

 1. Az ország kiárusítása a multiknak. A nemzeti keresztény polgári illiberális demokrata kormány ilyet soha nem tett volna, ezek a bolsik viszont kifejezetten támogatják a magyar dolgozók kizsigerelését a multik által: ezek megvétózták a globális minimumadót a 26 másik uniós országgal szemben annak érdekében, hogy a nemzeti helyett karvalyérdekeket szolgáló multiknak a lehető legkevesebbe kerüljön Magyarországon összeszereltetni a sebességváltókat. Még pénzről is lemondanak azért, hogy nekünk, magyaroknak a lehető legrosszabb legyen!
   
 2. Adóemelés. Ezek tényleg csak ebben tudnak gondolkozni, egyszerűen forr az agyvíz e sorok írásakor. Ameddig a nemzeti keresztény polgári illiberális demokrata kormány akkor is ad, ha már látszólag nincs miből (persze mindig van miből, ha Gyurcsányék nem lopnak a közösből!), addig ezek jönnek és nadrágszíjat húznak, felkötik a bugyogót, felgyűrik az ingujjat, igazítanak egyet a nyakkendőn, megstoppolják a zoknit! Annyit azért tanultak ezek a szemét gazemberek, hogy Bokros és Gyurcsány után harmadik körben már kiszervezték a kellemetlenkedést: újabb különadókat vetettek ki az olyan cégekre, amiknek a sikerei és jó gazdálkodása szúrta a büdös bolsik szemét, majd azok úgyis behajtják a vásárlókon.

  Egyszerű ember a magyar, nem közgazdász: szegény megvezetett nemzettestvéreinkek (kivéve azok, akik ezekre az állatokra szavaztak, őket nem szabad sajnálni, egyék csak meg a levest, amit megfőztek a még nemzeti keresztény polgári illiberális demokrata kormány által árstoppolt csirkefarhátból!) fel sem tűnik, hogy az extraprofittal rendelkező cégek már verik is rájuk az adót, amit majd befizetnek pluszban. Ördögi terv, mondhatom, de mi itt a jó oldalon figyelünk: ez itt bizony a legklasszikusabb gyurcsányi megszorítás, hát a vak is látja!

  Még meg sem száradt a tinta a döntésen, már jött az újabb sokk: vége a kisvállalkozók egyszerűsített adózásának, ismertebb nevén katának. Kész, ennyi, tipikus szocitempó: a nagyvállalatok ne adózzanak, a kisvállalkozók viszont szívjanak. Külön aljasság, hogy ezt is képesek megmagyarázni: túl sokan használták ki azt a kiskaput, amin keresztül a katázás tulajdonképpen a rendes bejelentett munkaviszony kiváltását jelenti. Hát van ezeknek bőr a pofáján? 12 év kiváló kormányzás után sem sikerült eljutni oda, hogy minden munkavállaló után stabilan akarjon adózni a munkahelye (gondolom mondani sem kell, melyik nyolc év miatt kell feltakarítani ezt a szemetet szép lassan), erre tovább sarcolják a dolgozókat. Persze, hogy őket: ezeknek ugyanis büdös a munka, soha nem ástak ki egy gödröt vagy tettek arrébb egy zongorát!
   
 3. A rezsicsökkentés megnyírása. Ez már tényleg elképesztő, kopasznak is hajmeresztő! Hát mit kiabált április előtt a Fidesz minden csatornán? Azt, hogy ha ezek érkeznek, annyi az olcsó gáznak ás áramnak, leshetjük a decemberben 25 fokos lakást, végre a nyitott ablak mellett fűtésnek! Márki-Zay Péter (Gyurcsány Ferenc parancsára természetesen) még el is mondta a tervet kampány alatt, szinte meg is ígérték, hogy bizonyos fogyasztás felett vége a támogatásnak, és a magas piaci árat kell majd kifizetni a rezsire. Nem árultak zsákbamacskát, mégis megcsinálták: augusztustól az átlagfogyasztásig él ez a történelmi vívmány, ráadásul az átlagfogyasztást sem olyan laza tartani, mint amilyennek elsőre tűnik. 
   
 4. Megszorítások. Leállnak az állami beruházások? Leépítések az állami szektorban? Bezárják a mindig a tiszta igazságot harsogó Pesti TV-t, félig beszántják a Magyar Hírlapot? Jó, ez utóbbit nem mondta senki, de azért lehetett sejteni, mi a sorsa a szabadságharcosoknak gyurcsányterror idején. Megtették mindegyiket, rajtunk spórolnak, nem a miniszterelnökön persze vagy az államtitkárokon: nekik az első döntések közt emelték meg a fizetését. Kell az, ameddig magyar ember fával fűt és zsíroskenyeret eszik!
   
 5. Magyar katonák Ukrajnában. Csak és kizárólag Vlagyimir Putyin most is bölcs döntéseinek következtében nem sodródtunk bele a háborúba, ugyanis ez nem a Putyinhoz hasonlóan bölcs Orbán Viktort követő Márki-Zay Péteren (azaz Gyurcsány Ferencen) múlt: nyáron már magyar katonai delegáció utazott Ukrajnába, ott volt többek közt Honvédség parancsnoka, Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy is. Ezek odaküldik a katonáinkat meghalni, együttműködni, hát nem látják, hogy ezzel automatikusan célpontokká válunk? Nyilván látják, de ezt is akarják: egy ilyen társaságnak a magyar élet mit sem él, csak a nővé műtött férfiakat (mert azok férfiak, így születtek, punktum, ha pöcsük van!), migránsokat és egyéb négereket tudnak támogatni. Sajnálni őket is képtelenek, hiszen nincs lelkük.
   
 6. Már a napi fürdést sem ajánlják! Könyörgöm, hát ez is ott volt előttünk: kevesebbet fűteni és kevesebbet fürödni, ez a rezsicsökkentés. Na hát kérem, a fűtésről már beszéltem, de mi történt a fürdéssel? Hát az, hogy egy Menczer Tamás-hasonmás (az igazi Menczer nem mondana ilyet, hiszen hazafi) azt kérte a vízhiánnyal küzdő Solymáron júniusban a vízzel még rendelkező lakóktól, csak a szükséges mennyiséget használják. Tehát ne pancsikoljanak, ne vedeljék a vizet, használjanak kevesebbet. Talán nem is kell többet hozzáfűzni ehhez: megígérték, és meg is csinálták, hát ezeknek már az is fáj, ha tiszta a magyar ember!

Kedves olvasó, sőt, Olvasó! Fontos, hogy most összefogjunk:

kibírtunk már nehezebb időket is ennél együtt. Kivédtük már Brüsszel követeléseit a gyerekeink nővé műtéséről, megtorpedóztuk a magyar gyerekek migránsokra cserélését, ahogy a koronavírus-járvány elleni védekezésben is közösen tudtuk elmagyarázni, hogy 30 ezer halott az nem is 30 ezer halott.

Most mindennél nehezebb idők jönnek: Gyurcsány irányít újra. Fogcsikorgatva, keményen, de kibírjuk, hiszen a magyar már csak ilyen nemzet: ha ellökik, feláll, ha megcsípik, visszacsíp, ha megcsókolják, visszacsókol.

Most mindenki gondoljon vissza az egyszeri támogatásokra, amiket április előtt kapott a kormányunktól, a gyerekesek adóvisszatérítésére, ami most talán segít kibekkelni a gyurcsányi inflációt, és arra a sok jóra, amit 12 év alatt adtak nekünk. Most elvették ezek a büdös kommunisták, de nem örökre, hiszen a haza nem lehet ellenzékben!

Ezt a cikket és mást is már korábban megkapták a postaládájukba azok, akik feliratkoztak a Reggeli feketére, az Azonnali hírlevelére. Iratkozz fel te is! Hozzászólnál? Vitatkoznál? Írj nekünk!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek