Mészáros Lőrinc vejéé lett a Haladás

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.07.01. 19:13

Régóta elkezdődött a folyamat, de most már biztos: újabb NER-lovag száll be a fociba.

Mészáros Lőrinc vejéé lett a Haladás

Hivatalosan is Homlok Zsolt lett Haladás labdarúgó klubot a tőkeemelés óta üzemeltető gazdasági társaság, a Haladás Marketing Kft. tulajdonosa 2022. július 1-től – adta hírül a klub közlésére hivatkozva laptársunk, az ugytudjuk.hu.

Az új tulajdonos célja a kiszámítható, átlátható, stabil gazdasági háttérrel megvalósítható építkezés. A patinás futballklub belátható időn belül a hazai bajnokság első osztályában kíván szerepelni. A stabil működés és a fejlődés érdekében további befektetők és támogatók érkezésére is számítanak a klubnál

– áll a közleményben.

Mint írják, Séllei Árpád továbbra is a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja a munkát. A felkészülést Németh Szabolcs vezetőedző és Mészöly Géza szakmai vezető irányítása mellett kezdte meg a következő idényre a Haladás.

„Egyelőre nyolc új, motivált – többen közülük helyi kötődéssel rendelkező – játékos erősíti a csapatot, de még további játékosok érkezésével is számolnak a szezon megkezdéséig. A tulajdonos, a vezetők és a csapat egyaránt számít a szurkolók támogatására” – zárul az anyag.

Itt egy korábbi beszámoló arról, hogy a Homlok Zsolt – akkor még áttételesen – hogyan szerzett többségi tulajdont a klubnál.

Mészáros Lőrinc veje nem szűködlködik közbeszerzésekben, a vasútépítésben és vagy kikőtőépítési megbízásokat is nyertek cégei az elmúlt években. 

NYITÓKÉP: Homlok Zsolt és Séllei Árpád/haladas.hu

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek