Orgia miatt tiltotta el a balkáni bevetéstől katonáit a brit hadsereg

Szerző: Fekő Ádám
2022.06.18. 09:22

Százakat érint a döntés, mivel a hadsereg úgy döntött, nem teszi kockára hírnevét a többször is problémásan viselkedő társasággal.

Orgia miatt tiltotta el a balkáni bevetéstől katonáit a brit hadsereg

A jelentések szerint több száz ejtőernyőst tiltottak el a NATO éves balkáni bevetéséről, miután videók kerültek napvilágra egy katonai laktanyában zajló orgiáról.

Bár a katonai rendőrség megállapította, hogy bűncselekmény nem történt, de Sir Patrick Sanders tábornok szerint a nők ilyen szintű alázása ellentétes a hadsereg értékeivel és normáival - számolt be a Times, ami szerint öt hónap alatt összesen 31-szer csempészték be a felvételen látható nőt a laktanyába.

A 16 Air Assault Brigade nyolc ejtőernyősét rendőrségi vizsgálat alá vonták, miután lefilmezték, ahogy egy civil nővel orgiát tartanak az essexi Colchesterben található Merville laktanyában, több tucat másik ember nézte őket.

A közlemény szerint ez a társaság már egy májusi észak-macedóniai gyakorlat során is problémásan viselkedett, ezért döntött úgy a hadsereg, hogy nem küldik őket megint a környékre, mivel kockára tennék a küldetést és a brit hadsereg hírnevét.

A Boszniában és Koszovónan minden évben megtartott tíznapos gyakorlattól való eltiltás miatt az érintett nagyjából 400 ejtőernyős kitüntetésektől és pénzektől esik el, a felvételeken szereplő katonákat pedig eltávolítják a zászlóalj következő csoportjából is.

A közlemény szerint a hardsereg arra kéri őket, gondolkozzanak el rajta, mit várnak el a hadseregtől az emberek, és ők hol hibáztak.

KIEMELT KÉP: ErikaWittlieb / Pixabay

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek