Jakab Péter már nem használja a Jobbik logóját sem a közösségi médiában

Szerző: Fekő Ádám
2022.06.17. 09:56

A Jobbik egykori elnöke továbbra is saját vízjelet használ képein, de már csak magát hirdeti rajta.

Jakab Péter már nem használja a Jobbik logóját sem a közösségi médiában

Jakab Péter nemcsak a Jobbik elnöki pozíciójáról mondott le júniusban, de úgy tűnik, a párt frakcióvezetői pozícióját továbbra is birtokló politikus imidzset is váltott: a lemondásának napja óta Facebookon továbbra is saját vízjelet használ, de a saját ökölrázós képe, illetve A nép pártján!” szlogen mellett már nemcsak az nincs ott, hogy a Jobbik elnöke, hanem úgy általában az sem, hogy Jobbik.

Próbáltuk szerdán megérdeklődni a Jobbiknál, mi áll a változás hátterében, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

Jakab nem sokkal azután mondott le a pozíciójáról, hogy 70 százalékkal választották meg újra pártelnöknek, majd bejelentette, hűtlen kezelés miatt feljelenti az addig stabil szövetségesének számított elnökhelyettest, Potocskáné Kőrösi Anitát, aki azóta ügyvivő elnökként igazgatja a pártot.

A politikus azóta is az egyik legaktívabbak közé tartozik Facebookon: nemrég például traktort vezetett, de olyan képet is feltöltött, amin kefirt iszik.

KIEMELT KÉP: Jakab Péter / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek