Kubatov Gábornak az angol-magyar meccsről is a kommunisták és április 3 jutottak eszébe

Szerző: Fekő Ádám
2022.06.15. 12:01

A Fidesz pártelnöke elegánsan emlékezett vissza a kedd esti meccsre.

Kubatov Gábornak az angol-magyar meccsről is a kommunisták és április 3 jutottak eszébe

Azt már megszokhattuk, hogy a kormánypárti politikusok próbálják a magyar sportsikereket a párt sikerévé tenni (miközben az égésekkor rendre csendben maradnak), de talán egyikük sem ment olyan messzire, mint a Fidesz-pártigazgató Kubatov Gábor: a Fidesz mellett a Fradit is igazgató Kubatov Facebookon utalt a titokzatos kommunistákra, akiknek rettentően fájt a magyar válogatott tegnapi négygólos győzelme Anglia ellen a Nemzetek Ligája Wolverhamptomban rendezett csoportmeccsén. 

„A tegnap este futballgyőzelme jobban fájt a kommunistáknak, mint április 3” 

- írta ki Facebookra.

Kubatov most sem fejtette ki mélyebben gondolatait arról, pontosan kikre gondol: az ellenzék politikusai is lehetnének ezek a kommunisták, de ők tulajdonképpen egytől egyig örömködő reakciókat szolgáltattak a kedd esti meccs eredményére, a teljesen átlagos kommentelőkbe pedig csak ritkán köt bele a Fideszből bárki.

A kommunistázás egyébként utalás Orbán Viktor április 3-i üzenetére, amikor azzal riogatta híveit, hogy a kommunisták mind elmennek szavazni, úgyhogy nekik is el kell menniük mind.

A magyar válogatott egyébként továbbra is történelmet írt, de ezt Kubatov előtt már a Nemzeti Sport is megpróbálta elfelcsútiasítani. Nézzük is meg inkább újra az összefoglalót!

KIEMELT KÉP: Kubatov Gábor / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek