Leépítések a KESMÁ-nál: a Kisalföldnél öt embernek mondtak fel

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.05.30. 17:34

Dübörög a leépítés!

Leépítések a  KESMÁ-nál: a Kisalföldnél öt embernek mondtak fel

Múlt héten robbant a hír, hogy a kormánypárti, KESMA-ként ismert gigantikus médiavállalatnál a következő időszakban jelentős elbocsátásokra számíthatnak az ott dolgozók, és már el is bocsátottak számos újságírót, adminisztratív dolgozót, fotóst.

Nincs ez másként Győrben sem, laptársunk, az ugytudjuk.hu írta meg,

hogy a Kisalföld lapnál öt embernek mondtak fel, közöttük Werner Krisztina főszerkesztő-helyettest, aki korábban vezette is a szerkesztőséget.

Az ugytudjuk.hu információi szerint rajta kívül három újságírót és még egy munkatársat küldtek el a laptól. Nem tudni, hogy jelenleg hányan dolgoznak a Kisalföldnél, de információk szerint a most elküldöttek a szerkesztőség egy jelentős hányadát teszik ki.

Az elbocsátásokról írta a Média1 is, eszerint a Délmagyarnál és Zalai Hírlapnál is a szerkesztőség felét küldték el. Arról, hogy a Kisalföld a fideszesítéssel mekkora mélyrepülésbe került korábbi minőségéhez és népszerűségéhez képest, itt írt korábban az Azonnali. 

NYITÓKÉP: ugytudjuk.hu

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek