Az idősek gúnyolásával reagált a kaposvári fesztiválszervező a hangzavar miatti panaszokra.

Szerző: Kósa András
2022.05.29. 13:26

A fesztivál konferansziéjának az nem tetszett, hogy előző este több bejelentés is érkezett a hangos zene miatt, egy helyi cég „jófejségből” füldugókat osztogatott volna az érintetteknek – írja laptársunk, a Kpsvr.hu.

Az idősek gúnyolásával reagált a kaposvári fesztiválszervező a hangzavar miatti panaszokra.

Pénteken hajnalig tartottak a koncertek a kaposvári városligetben a most zajló Rippl-Rónai fesztivál keretében és ezt többen szóvá is tették az önkormányzatnak.

Ugyan a szervezők rugalmasak voltak, és megígérték, hogy az aznapi program éjfékkor már véget ért, a rendezvény konferansziéja mégsem állta meg, hogy ne gúnyolódjon a kaposvári idős embereken – írja laptársunk a Kpsvr.hu.

„Én még mindig amellett lennék, hogy lekvárt lehet főzni éjszakai is, és már megoldódott a probléma."
"A nagyi egész nyugodtan elhorgolhat ritmusra."

A szpíker elmondása szerint egy kaposvári vállalkozás ingyen füldugót ajánlott fel azoknak, akik nem tudtak aludni csütörtök éjjel. Egy ponton arról tájékoztatta a közönséget, hogy csütörtökön több, mint ezer bejelentés érkezett, ami szerint egy kicsit hangosak voltak, majd felkiálltott: "Tegyünk rá még egy lapáttal!”.

A szervezők egyelőre nem reagáltak.

NYITÓKÉP: Citiboy01, Wikimedia Commons

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek