Novák Katalinnak is jeltolmácsolna Weisz Fanni

Szerző: Aradi Péter
2022.05.13. 15:30

Novák Katalintól azonban még nem érkezett válasz, elfogadja-e az ajánlatot.

Novák Katalinnak is jeltolmácsolna Weisz Fanni

Na, tessék, az ukrán-orosz háború zajában, amivel kapcsolatban, mint kiderült, a magyarok egyre kevésbé tartják agresszornak az orosz felet, a kormányalakítás körüli hírverés, valamint az olajembargó körüli izmozás miatt majdnem elmentünk egy nagyon fontos hír mellett.

Weisz Fanni felajánlotta, hogy nagyon

szívesen vállalná a jeltolmácsi munkát Novák Katalin mellett is,

aki, ugye, Áder Jánost váltja a köztársasági elnöki poszton.

„Ha az új köztársasági elnök számítana a munkámra, nagy megtiszteltetés lenne, örömmel vállalnám” – válaszolta a szépségkirálynő, amikor a Bors rákérdezett, szeretne-e továbbra is a pozíciójában maradni.

Mint írták, Weisz, aki 10 évig jelelt Áder mellett az újévi köszöntők alatt, nemcsak szépségével, hanem intelligenciájával és őszinteségével is kivívta már a magyar emberek szeretetét.

Arra is emlékeztetnek, hogy Weisz 19 évesen kezdte a munkát a köztársasági elnök mellett, úgyhogy a szemünk láttára cseperedett érett hölggyé.

„Hálás és büszke vagyok, hogy az államfő mellett állhattam egy évtizeden át.

Áder János az elmúlt két államfői ciklusa során évről vére minden alkalommal megköszönte a segítségemet, amikor az újévi köszöntőjét tolmácsoltam jelnyelvre” – mondta Weisz.

Novák egyébként május 10-én, kedden lépett hivatalba, de

a köztársasági elnöki beiktatása csak május 14-én, szombaton lesz.

A Magyar Közlönyből az is kiderült, hogy Orbán Viktor kiemelt fontosságú rendezvénynek nyilvánította a Kossuth Lajos téren tartandó beiktatási ceremónia mellett a Kálvin téri református templomban az istentiszteletet, valamint a Sándor-palotában a nyílt napot.

Külön operatív törzs felel rendezvények szervezett és biztonságos lebonyolításáért, amelynek felállítása, működtetése Rogán Antal feladata lesz.

NYITÓKÉP: Áder János 2021/2022-es beszéde

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek