Hadházy Ákos most saját választókörzete „balkáni állapotairól” közölt fotókat

Szerző: Kósa András
2022.05.08. 14:31

A független képviselő szerint a mutyigyanús zuglói parkfenntartási szerződésnek is köszönhető, hogy a kerület roppant elhanyagolt módon néz ki.

Hadházy Ákos most saját választókörzete „balkáni állapotairól” közölt fotókat

A polgármesteri hivatal épülete előtt fotózott balkáni állapotokat Hadházy Ákos. A független képviselő közösségi oldalára feltöltött képein elhanyagolt, gyomos közterületek látszanak, lassan térdig érő gazzal.

„A Balkán és a Nyugat között nagyon sok különbség van. Ezek között persze nem a legfontosabb, de nyilván az egyik legfeltűnőbb, hogy Nyugaton RENDSZERESEN NYÍRJÁK a füvet, itthon pedig NÉHA KASZÁLJÁK. Az eredmény magáért beszél, Nyugaton a zöld felületekre élmény ránézni, Keleten viszont még ez is inkább a nemtörődömség, reménytelenség jelképe”

– írta Hadházy Ákos, aki szerint ez persze a mutyigyanús szerződésnek is köszönhető, amit a kerület kötött a zöldterülezei fenntartására.

A Szabad Európa korábban cikksorozatban mutatta be, hogy a zuglói önkormányzat hogyan köt nagy egyetértésben újra és újra milliárdos parkfenntartási szerződést mindig ugyanazzal a céggel. Hadházy Ákos szerint ugyanakkor ezt a feladatot jobban és olcsóbban el tudná látni az önkormányzat maga, erre számos példa van.

Az ügyben kerestük a zuglói önkormányzatot is, válaszaikat közölni fogjuk.

NYITÓKÉP: Hadházy Ákos Facebook oldala

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek