Hiába a győri polgármester szívügye, az állam lehet, mégsem ad 500 milliót papagájmentésre

Szerző: Aradi Péter
2022.04.29. 09:45

Eleshet az 500 milliós támogatástól Dézsi Csaba András papagájmentő alapítványa.

Hiába a győri polgármester szívügye, az állam lehet, mégsem ad 500 milliót papagájmentésre

Bár már úgy tűnt, mindenki tisztességgel felsorakozott Dézsi Csaba András, győri polgármester szívügyének számító papagájmentő központ mögött, ami az állatkert területén épült volna,

most lehet, hogy az egészből nem lesz semmi.

A Dézsi Csaba András polgármester felesége, Dr. Dézsiné Szentes Veronika által vezetett alapítvány által létrehozni kívánt központ 500 millió forintért pályázott az agrárminisztériumnál.

Az ugytudjuk.hu információi szerint azonban hiába volt jelen az alapítványt bemutató eseményen Óvádi Péter Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, és hiába került be az alapítványba dr. Andréka György állatkert-igazgató,

nem fogják megkapni az 500 millió forintot.

Ettől függetlenül még egyáltalán nem biztos, hogy minden veszve van, hiszen az ügyért magánál a miniszterelnöknél is lobbizott a győri polgármester, amikor Orbán Viktor a kampány utolsó napjaiban saját házában látogatta meg a városvezetőt.

NYITÓKÉP: Gerzson és Panka kalandjai / Facebook

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek