Aberrált LMBTQ-rendezvényként panaszolt be egy bolondballagást telefonon egy nő Kőbányán

Szerző: Fekő Ádám
2022.04.28. 14:57

Úgy tűnik, valahol célba ért a kormány nyár óta ismételgetett üzenete.

Aberrált LMBTQ-rendezvényként panaszolt be egy bolondballagást telefonon egy nő Kőbányán

Bár április 3-án érvénytelen lett a kormány gyermekvédelminek mondott homofób népszavazása, azért úgy tűnik, nemcsak kommunikációs siker történt, hanem sikerült néhány falat átütni: egy. a kőbányai Zrínyi Miklós Gimnáziumban dolgozó tanár az Azonnalinak küldött beszámolója szerint ma tartanak bolondballagást az iskolában. Ez ugyebár annyit jelent, hogy a végzős diákok vicces ruhákat vesznek fel, és hangosan énekelnek az utcán, de vannak, akik ebbe mást láttak bele: mint megtudtuk, az egyik tizenkettedikes osztály fiúi úgy döntöttek, női ruhába öltöznek bolondballagni, a lányok pedig férfiaknak szánt darabokat vesznek fel.

Az Irigy Hónaljmirigynek köszönhetően százmilliószor látott poén viszont nem várt hatást váltott ki Kőbányából: az iskola előtt gyülekezett a társaság, amikor a szemközti panelházból egy nő felhívta az iskolát azzal, hogy 

nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt, és szeretné, ha azonnal intézkedne az iskola.

A panaszkodónak az iskolatitkárt kapcsolták, aki megnyugtatta a telefonálót, hogy bolondballagásról van szó. Erre a nő bocsánatot kért.

„Felhúztam magam, mert azt hittem, LMBTQ-s rendezvény zajlik”

 – búcsúzott el a beszámolót szerint.

A bolondballagó diákokra tehát végül senki nem hívta rá a rendőrséget, pedig való igaz, hogy bizonyos értelmezés szerint ez is beleférhetne a ködös „homoszexualitás népszerűsítése” kategóriába, amit szigorúan tilos csinálni iskolák környékén.

A magyar kormány 2021 nyarán kezdte el kifejezetten pejoratív értelemben használni az LMBTQ betűszót: ekkor tették kampánytémává is a vélt célokat, amik alapján titokzatos LMBTQ-lobbisták nemváltó műtéteket akarnak népszerűsíteni gyerekek számára, a gyermekvédelmi törvényben (amiről ugyebár a megszavazása után hónapokkal tartottak népszavazást) pedig később összemosták a homoszexualitást a pedofíliával. Utána egy rádióinterjúban maga Orbán Viktor is létező vitaként írta le, hogy létezik-e ilyen kapcsolat annak ellenére, hogy az ismert statisztikák alapján se kapcsolat nincs, se vita.

KIEMELT KÉP: A Zrínyi Miklós Gimnázium és a mellette lévő panelsor (Google Street View)

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek