Novák Előd azt mondja, a Pride szervezői hálásak lehetnek a sorsnak, hogy kétharmaddal nyert a Fidesz

Szerző: Aradi Péter
2022.04.25. 17:10

A Mi Hazánk politikusa azt mondja, az, hogy megint lefoglalták előttük az Andrássy utat, igenis komoly siker.

Novák Előd azt mondja, a Pride szervezői hálásak lehetnek a sorsnak, hogy kétharmaddal nyert a Fidesz

Ők ugyanis, írja a Mi Hazánk alelnöke, betiltanák a felvonulásukat. Az viszont nem derül ki a posztjából, miért kéne a szervezőknek hálásnak lenniük a Fidesz-kétharmadért, ha egyszer ő maga írja, hogy az ellenzéki összefogás pedig egyenesen támogatja a dolgot. Itt legfeljebb azért lehetnek hálásak a szervezők, hogy

nem a Mi Hazánk nyerte meg kétharmaddal a választást.

„A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandarendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk” – tette hozzá.

A poszt apropója egyébként az, hogy Novák büszkén jelentette, hogy

idén is lefoglalták az LMBTQP-felvonulás elől az Andrássy utat

és más közterületeket. A posztból kiderül továbbá, hogy Novákék szombaton 0 óra 0 perckor ott ültek a telefonok előtt, hogy megtegyék a bejelentéseiket. „Az ún. Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be!” – magyarázza.

„(...) A legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület megszerzése igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!” – folytatta Novák, akinek több mint 20 éves politikusi pályafutásának legnagyobb akciója mégsem ez, hanem az, amikor 2020 nyarán fogott egy létrát, hogy

a budapesti Városházáról leszedjen egy szivárványos zászlót.

Bencsik János, egykori Jobbik parlamenti képviselő egyébként az Azonnalinak adott interjújában arról beszélt, hogy amikor Novákék 2018-ban kiszakadtak a pártból,

sokan megkönnyebbüléssel fogadták a dolgot,

mert szerinte Novák Elődék puszta szórakozásból egy délután alatt szétrombolták, amit előtte hetekig építettek, hogy szalonképesebbé tegyék a pártot. Mindezt azért, hogy az aktuális havi cigány-zsidó-buzi szellemi Bermuda-háromszögben létező fanatikus híveik erre való igényét kielégítsék.

A lapunknak adott interjújában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke egyébként úgy fogalmazott, hogy az tény, és azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy

homoszexualitás mindig volt és van.

Neki, személy szerint, mint magyarázta, azzal van baja, amikor politikai propagandát csinálnak belőle, és megpróbálják ezt ráerőltetni a társadalomra.

NYITÓKÉP: Novák Előd / Facebook

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek