Még a héten megveheti Elon Musk a Twittert

Szerző: Kósa András
2022.04.25. 11:02

A multimilliárdos első ajánlatát határozottan visszautasította a Twitter vezetése, de a Wall Street Journal szerint vasárnap komolyan tárgyaltak egymással a felek az üzletről, ami még a héten megköttethet.

Még a héten megveheti Elon Musk a Twittert

Radikális fordulat állt be a hétvégén a Twitter vezetése és a céget megvásárolni szándékozó Elon Musk multimilliárdos között a Wall Steet Journal szerint. Musk még április 14-én jelentette be, hogy akár 43 milliárd dollárt is kész lenne fizetni a Twitterért, amit a közösségi média-cég vezetése határozottan visszautasított.

Azóta keveset hallani a lehetséges akvizícióról, de a Wall Street Journal szerint azután, hogy a Tesla vezére a múlt héten nyilvánosságra hozta: akár 46,5 milliárd dollárnyi azonnal aktivizálható tőkéje lenne az üzletre, a Twitter vezetői is meggondolták magukat. A felek vasárnap is egyeztettek, a Wall Street Journal forrásai szerint ezek olyan jól sikerültek, hogy akár már a héten nyélbe űzhetik az üzletet.

NYITÓKÉP: Flickr

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek