MZP bejelentette, hogy új, jobboldali pártot kíván létrehozni

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.04.11. 11:10

Szerinte ennek pont most jött el az ideje.

MZP bejelentette, hogy új, jobboldali pártot kíván létrehozni

„Éppen most van itt az ideje, hogy egy a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció vagy a szélsőségesség fel se merülhet – írta ki a közösségi médiába Márki–Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

Szerinte fontos, hogy létrejöjjön egy jobbközép szavazóknak elfogadható néppárt, amely az Európai Néppárt hazai partnereként két év múlva elindul az EP-választáson, és addig is teljes erővel szervezi az ellenállást, valamint kiáll a politikai okból meghurcolt ellenzékiek mellett.

„Nem engedhetjük el azoknak a fiataloknak a kezét, akik az elmúlt hetekben annyi munkát tettek a rendszerváltásba”

– írja MZP.

Hangsúlyozza azt is, hogy a mai Magyarországon a vidéki kistelepülések és a legszegényebbek eléréséhez ennek a pártnak teljesen új szerepet kell találni.

„Itt van velünk 120 Kossuth-kör, 27 ezer szavazatszámláló, több tízezer aktivista. Mostantól nem ellenzék, hanem ellenállás van”

– zárja a bejegyzését.

A választáson vesztes miniszterelnök-jelölt, aki egyéniben is alumaradt a választókerületében Lázár Jánossal szemben, nemrég jelentette be, hogy nem veszi fel a parlamenti mandátumát, mert Hódmezővásárhleyre kíván koncentrálni. 

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek