Bana Tibor azt állítja, vasárnap éjszaka megfenyegették a fideszes parlamenti képviselő emberei

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.04.04. 14:07

Szerinte ilyen országra számíthatunk ezentúl.

Bana Tibor azt állítja, vasárnap éjszaka megfenyegették a fideszes parlamenti képviselő emberei

Bana Tibor az ellenzéki összefogás független képviselőjelöltje azt állítja, vasárnap éjszaka megfenyegették a győztes Fideszes jelölt, V. Németh Zsolt emberei – szúrta ki laptársunk, az ugytudjuk.hu.

A képviselőnek állítólag börtönbüntetést helyeztek kilátásba, és azt állítja, két tanúja is van rá, hogy egy bizonyos rábagyarmati lakos, Nagy Anita és a gércei Szijártó László megfenyegették, sőt, előzőleg maga a fideszes képviselő fia, Németh Bence is felhívta.

„Ilyen országra számíthatunk. A feljelentést természetesen megteszem a szentgotthárdi rendőrőrsön"

– írja a bejegyzése végén.

Vas megye 3-as választókerületében (Körmend, Vasvár, Szentgotthárd és környékük) az április 3-i országgyűlési választáson a 99,39 százalékos feldolgozottsági adatok szerint V. Németh Zsolt (Fidesz-KDNP) nyert 67,12 százalékkal, Bana Tibor (Egységben Magyarországért) 26,03 százalékot kapott. Németi Csaba (Mi Hazánk) 5,59 százalékkal harmadik lett, Dávid Dávid (Megoldás Mozgalom) pedig 1,26 százalékkal negyedik.

NYITÓKÉP: Bana Tibor/Facebook

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek