Fekete László nem tudja elképzelni, hogy a Mi Hazánk ne jutna be a parlamentbe

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.04.03. 20:10

Magabiztos a világ egykori legerősebb embere.

Fekete László nem tudja elképzelni, hogy a Mi Hazánk ne jutna be a parlamentbe

Mikrofonvégre kaptam Fekete László egykori erőbajnokot, aki nem sokkal ezelőtt jelent meg a Mi Hazánk Mozgalom eredményváróján. Az egykori sportoló azt mondja, nagyon csalódott lenne, ha a pártja nem jutna be a parlamentbe. 

„Nem szimpátiakérdés volt részemről, hanem elvi, hogy beléptem a pártba, mert ők olyan akaratot testesítenek meg, ami ebben az országban őrületes hiánycikk”

– mondta az azt firtató kérdésünkre, hogy miért szállt a be a pártba.

„Mindenki tudja, hogy én a sportban tiszta ember voltam, és gyűlöltem az esélyegyenlőtlenséget, és azért választottam őket, mert nagyon sok ember vágyik arra ebben az országban, hogy tisztább legyen a politikai légkör”

– mondta Fekete.

A kérdésünkre, hogy ideológiailag milyen különbséget lát a Fidesz és a Mi Hazánk között, kitérő választ adott, mondván sok különbség van, de

„ez az idő most nem arra való, hogy példákat mondjunk. Majd eljön az a példa, amikor pontonként szembe lehet állítani a két pártot, és majd meglátjuk, milyen pontozás alapján derül ki, hogy ki akar jobbat, esetleg szebbet, esetleg a magyar emberek érdekeit képviselve még jobb dolgot csinálni”.

– ecsetelte. Még megkérdeztük azt is, mit árulna el Magyarországról, ha a Mi Hazánk nem jutna be a parlamentbe, erre az exsportoló annyit mondott:

„Az én szememben az emberekről egy nagy csalódás lenne, de nem tudom elképzelni, hogy ne jussunk be”

– mondta.

NYITÓKÉP: Kulcsár Árpád / Azonnali

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek