Székre állva kampányolt Orbán Viktor Egerben. És gyanús, hogy Makón is

Szerző: Kulcsár Árpád
2022.03.30. 21:02

Így mindenkinél egy fejjel magasabb lett.

Székre állva kampányolt Orbán Viktor Egerben. És gyanús, hogy Makón is

Egerbe utazott szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a Fidesz jelöltje, Pajtók Gábor mellett kampányoljon egy nyilvánosan nem meghirdetett fórum keretei között.

Laptársunk, az Egri Ügyek is csak a Facebookra feltöltött képekből értesülhetett az eseményről, amiről bőven készültek hivatalos fotók, amelyek felkerültek Orbán Viktor és a Fidesz oldalára is. Ezeken azonban nem látszik, hogy

Orbán a szónoklata közben azért magaslik a tömeg fölé, mert kapott egy széket, amire felállhat.

Orbán amúgy a bevett kampányszlogenét mondta el Egerben is, beszélt a háborúról és arról győzködte az embereket, hogy az ellenzéki oldal nem békepárti. Az Egri Ügyek bővebben is összefoglalta az eseményt, aki kíváncsi, ott elolvashatja.

A miniszterelnöknek sűrű napja volt, reggel még Makón tartott utcafórumot, és a közzétett videón jól látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacosnyabb Lázár Jánosnál, akinek kampányolt, szónoklat közben mégis magasabb.

Úgy tűnik, ott is segítettek neki valamivel, amire ráállhat.

Egyébként nem ez az első eset, hogy széken állva tart beszédet Orbán Viktor a kampányfinisben: Győrben hétfőn szintén így tartott hívei előtt beszédet a Fidesz elnöke.

NYITÓKÉP: Orbán Viktor tart beszédet Egerben. FOTÓ: Fidesz / Facebook

Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek