Egy húszmilliós Corvette üzeni Edelényben, hogy a Fideszre kell szavazni

Szerző: Fekő Ádám
2022.03.26. 17:12

Valószínűleg megvan a leginkább felsőligás reklámeszköz, és a leglelkesebb kormánypárti szavazó is.

Egy húszmilliós Corvette üzeni Edelényben, hogy a Fideszre kell szavazni

Igaz, kampány van, de arra talán senki nem számított, hogy a legnagyobb civil dobását most hozta össze a Fidesz: egy építőiparban dolgozó férfi Edelényben gondolta úgy, hogy a Chevrolet Covette-jén üzeni a világnak, pontosan melyik pártra kéne szavazni. A fehér autóra nem is visszafogottan került fel a gondolat, hanem mindkét oldala és a hátsó szélvédők is jelzik a bámulóknak, pontosan mit is kell annak tennie, aki a szívére hallgat (természetesen a Fideszre  szavaznia). 

A nagyjából húszmilliós autó tulajdonosa a gyorsan virálissá vált képek pénteki feltöltése óta természetesen már megkapta a magáét a kevésbé visszafogott kommentelőktől, pedig a jelek szerint mégcsak nem is politikusról van szó, csak minden jel szerint nagyon szereti a Fideszt.

Ettől függetlenül jó eséllyel ez lett a Fidesz leggazdagabb utcai reklámja az áprilisi országgyűlési választás előtt, de talán nem a legdrágább: ezzel kapcsolatban főleg a Facebookon látható költéseket érdemes megnézni mondjuk a 444 gyűjtésében, ahol az elmúlt hetekben már egészen hihetetlen pénzösszegek csorognak el különféle kormánypárti influenszerekre, és a KESMA kiadványainak népszerűsítésére.

KIEMELT KÉP: Bella Mannaro / Pixabay

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek