Gáspár Győző: Forgattam a Való Villában és Enrique Iglesiasszal, de egyik sem volt olyan élmény, mint a Békemenet

Szerző: Fekő Ádám
2022.03.16. 15:47

Az ország Győzikéje nagyon hálás a Békemeneten való részvételért Lomnici Zoltánnak, sokan még az autóját is simogatták. Mint hangsúlyozta, a Gáspár család kőkemény fideszes csapat.

Gáspár Győző: Forgattam a Való Villában és Enrique Iglesiasszal, de egyik sem volt olyan élmény, mint a Békemenet

Az egész március 15-i Békemenet legnagyobb figyelmét keltette, hogy a Győzike show egykori showmanje, Gáspár Győző az első sorban vonult olyan nagyságokkal, mint Semjén Zsolt vagy Fásy Ádám. Mint elmondta az Azonnalinak,

ő sem gondolta volna, hogy ekkora figyelmet kap a megjelenése, de nagyon boldog, mivel a békéért ment oda, illetve azért, mert nagy támogatója a Fidesznek.

„Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt” – mondta Gáspár. „Nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat” – szögezte le.

A Romantic zenekar egykori frontemberének egyébként ez volt az első Békemenete, és fantasztikus érzés volt számára.

„Én forgattam a Való Villában, Enrique Iglesiasszal is találkoztam már, de az sem volt ilyen élmény. Amikor miniszterelnök úr kijött, én felborzadtam, majdnem elsírtam magam, nagyon jól éreztem magam. Amikor mentem az autóhoz, sokan megköszönték, hogy eljöttem. Simogattak, nagyon jól esett, és senki nem volt ellenséges velem, pedig féltem kicsit. Művészúrnak hívtak és simogatták az autómat. A bakancslistámon még rajta van egy fotó Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel, őket nagyon szeretem” 

– mesélte lelkesen Gáspár Győző.

Ha velük még nem is, a miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolttal összejött most a találkozó, de mint kiderült, vele már régebbről ismerték egymást. Ugyanis mindketten szerepeltek a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

Azt nem tudni, Semjén kifejezetten Győzike show rajongó-e, de mint az Azonnalinak elmondta Gáspár, szerinte valójában mindenki nézte azt a műsort.

Mint a magyar cigányság egyik legismertebb alakja elmondta, a Fidesz jót tesz az egész cigányságnak. „Én azt gondolom, hogy aki akar dolgozni, az megtalálja a munkáját. Aki nem akar dolgozni, az nem fog. Vetélytársa sincs a Fidesznek most Magyarországon” – mondta hozzátéve, hogy el se tudja képzelni, hogy másra szavazna áprilisban. „Én mindig jobboldali ember voltam, mindig a Fideszre szavaztam. Nagyon nagy öröm volt, hogy meghívtak most” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy ki kérte fel a Békemeneten való részvételre, csak a Civil Összefogás Fórum egyik arcának mondott hálát:

„Köszönet Lomnici Zoltánnak érte!”

KIEMELT KÉP: Aradi Péter / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek