A „szegények megsegítésére” gyűjt aláírást a legújabb kamupárt

Szerző: Kósa András
2022.02.20. 09:38

Laptársunk munkatársába futottak bele az ismeretlen szervezet aktivistái, akiknek családtagja tervez elindulni a jelek szerint a választáson.

A „szegények megsegítésére” gyűjt aláírást a legújabb kamupárt

„Jó estét, aláírást gyűjtünk, mert szeretnénk támogatni a szegényebb sorsúakat” – ezzel csöngetett be az Ugytudjuk.hu munkatársához még pénteken este két fiatal.

Azt nem mondták meg, milyen szervezet nevében, milyen célra szeretnék, ha aláírna nekik, de annyit elárultak, hogy véletlenül éppen 500 darabra lenne szükségük legalább összesen

– ennyi szignót kell leadnia valakinek, aki el akar indulni egyéni képviselőként az áprilisi választásokon. Az országgyűlési aláíróíveken Ács Zoltán neve szerepelt. Az egyik fiatal aláírásgyűjtő szerint ő a családtagja.

Munkatársunk ezek után természetesen nem írta alá az ívet. Azt nem mondták meg neki az aktivisták, hogy eddig hány aláírást sikerült összegyűjteniük.

NYITÓKÉP: szavazólap 2018-ból, fotó: Mohai Balázs / MTI

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek