Kiborultak az amerikai Álarcos énekes zsűritagjai, amikor kiderült, Donald Trump ügyvédje van a maszk alatt

Szerző: Aradi Péter
2022.02.03. 11:37

Rudy Giulianinak mentek már jobban is a dolgai.

Kiborultak az amerikai Álarcos énekes zsűritagjai, amikor kiderült, Donald Trump ügyvédje van a maszk alatt

New York és amerikai egykori hőse, Donald Trump ügyvédje napjainkra oda jutott, hogy

a Fox csatorna Álarcos énekesében bohóckodik.

A hírek szerint az amerikai Álarcos énekes hetedik évadjának első felvételén Rudy Giulianit leplezték le, ami annyira kiborított két zsűritagot is, Ken Jeongot, aki például a Másnaposok túlmozgásos maffiafőnökeként lehet ismerős, és Robin Thicke énekest, hogy tiltakozásul inkább elhagyták a díszleteket. Az is kisebb csoda egyébként, hogy Thicke még szerepelhet, ugyanis Emily Ratajkowski fehérneműmodell azzal vádolta meg, hogy 2013-ban Thicke a Blurred Lines klipjének a forgatásán – amiben persze Ratajkowski is feltűnik – hátulról rámarkolt a mellére.

Rudy Giulianiról érdemes tudni, hogy a 2001-es terrortámadás alatt tanúsított viselkedése miatt

sokáig az Egyesült Államok hősének számított.

Az ikertornyok elleni merényletkor Giuliani volt New York polgármestere, és az első torony ledőlése után már az utcákat járta, és határozottságot, magabiztosságot sugárzott, miközben George Bush emlékezetes módon éppen egy óvodában tartott felolvasást, és leteljesen ledöbbent, amikor meghallotta a hírt. Giuliani népszerűsége kilőtt, 2001-ben a Time magazin az év emberének választotta. Azóta viszont súlyos lejtmenetben van.

Állítólag még komoly szerepe volt abban, hogy Donald Trumpot elnökké válasszák, az utóbbi években azonban kínos bakik és botrányok övezték az életét. Giuliani a Borat filmbe is bekerült azzal, hogy felment egy álriporternő hotelszobájába, és amíg a riporternő ott tett-vett,

Giuliani kigombolta a nadrágját, és a nemi szerve körül kezdett matatni.

A jelenet azzal ért véget, hogy Borat berontott a szobába. Bár törvénysértés nem történt, Giuliani ekkor már elvált volt (a feleségét egy sajtótájékoztatón értesítette), és azt mondta, csak az ingét próbálta betűrni, az ügynek azért elég komoly visszahangja volt. A jelenetért még Aranymálna-díjat is kapott.

A politikai karrierjének egyik legnevetségesebb pillanata csak ezután következett. Donald Trump a választási veresége után a Twitteren bejelentette, hogy a Giuliani a philadelphiai Four Seasons-ből nagy sajtótájékoztatót fog tartani, ahol felvázolja a stratégiájukat. Csakhogy

vélhetően rossz Four Seasonsnél foglaltak helyet,

a sajtótájékoztatót ugyanis végül egy Four Seasons Total Landscaping nevű kertépítő cég parkolójából vezényelték le.

Giuliani vesszőfutása ezzel még nem ért véget, 2021 nyarán felfüggesztették az ügyvédi engedélyét, mert a viselkedése veszélyezteti a közérdeket, miután tavasszal házkutatást tartottak nála, mert azzal vádolják, hogy 2019-ben törvénytelenül lobbizott az ukránoknál, hogy adjanak ki terhelő információkat Joe Biden fiával kapcsolatban. Hunter Biden ugyanis akkoriban egy ukrán energetikai cég igazgatótanácsában ült.

NYITÓKÉP: Rudy Giuliani / Instagram

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek