Tűz volt a Szent Imre kórházban Budapesten

Szerző: Kósa András
2022.01.23. 09:28

Az Azonnali információi szerint a kórház detoxikálójában ütött ki tűz vasárnap reggel Budapesten a Szent Imre kórházban.

Tűz volt a Szent Imre kórházban Budapesten

Tűz ütött ki vasárnap reggel Budapesten a Szent Imre kórházban. A katasztrófavédelem szerint nem sérült meg senki, a helyszínen ugyanakkor azt mondták munkatársunknak, hogy egy ember életét vesztette, ezt később az MTI is megerősítette.

Kívülről nem lehetett látni a tűz nyomait, a tűzoltók tudósítónknak arról beszéltek, nyolc óra előtt érkeztek a helyszínre, és egy óra alatt eloltották a lángokat. A tűz szaga még érezhető volt a levegőben, olyan volt, mintha műanyag égett volna. A kórház sok ablakát kinyitották, a szellőztetés maximális fokozaton működött. A betegeket egy külön álló szociális helyiségbe vitték át a tűzoltás idejére, majd tíz óra körül kísérték vissza őket a főépületbe. Képeink a helyszínről az Azonnali Facebook oldalán.

NYITÓKÉP: Kósa András

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek