Megkértük Orbánt, mutasson egy tanulmányt a pedofília és a homoszexualitás kapcsolatáról

Szerző: Kósa András
2022.01.14. 18:45

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban egy német pedofilhálózatról beszélt az általa gyermekvédelminek nevezett magyar népszavazással kapcsolatban.

Megkértük Orbánt, mutasson egy tanulmányt a pedofília és a homoszexualitás kapcsolatáról

A homoszexualitás is jelen van a világban, aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita – mondta Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth Rádióban azután, hogy egy németországi pedofil hálózat felszámolásáról szóló hírt idézett. A kormányfő ezzel megadta az alaphangját az általa gyermekvédelminek nevezett népszavazással kapcsolatban.

A korábbról már megismert forgatókönyvek szerint, amit

Orbán Viktor mond ezekben az interjúkban, az nagyon hamar kvázi hivatalos kormányzati narratívává válik, ami kritika nélkül jelenik meg a kormánymédiában és a Fidesz többi politikusának megszólalásaiban.

Mivel nem ismerünk egyetlen olyan kutatást sem, ami hitelt érdemlően alátámasztaná tudományos érvekkel, amit Orbán Viktor mondott, megkértük a Kormányszóvivői Irodát, valamint Orbán Viktor sajtófőnökét, Havasi Bertalant is, hogy küldje el azokat a tanulmányokat, publicisztikákat, ami alapján Orbán Viktor ezt a kijelentést tette.

Választ egyelőre nem kaptunk.

NYITÓKÉP: Orbán Viktor egy korábbi interjúján. FOTÓ: Orbán Viktor / Facebook

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek