A Fradi stadionjában hirdet a politikával kacérkodó Gattyán György

Szerző: Kósa András
2021.12.05. 18:14

A Docler Holding elődje volt a milliárdos pornóoldalait működtető Jasmin Media Group.

A Fradi stadionjában hirdet a politikával kacérkodó Gattyán György

Gattyán György cége, a Docler Holding hirdet a Ferencváros stadionjában, a Groupama Arénában – hívta fel a figyelmünket egyik olvasónk. Az FTC-Puskás Akadémia (egyébként 1-1-re végződő) szombati mérkőzésének közvetetésében valóban többször is feltűnt az informatikával foglalkozó holding neve a hirdető között.

Bár a Docler szponzorációja nem annyira új dolog (a cég neve felbukkan a meccs utáni sajtótájékoztatókon a többi támogatóval együtt, Kubatov Gábor elnök, a Fidesz pártigazgatója is nyilatkozott már a Docler logója előtt), mégis

pikánssá teszi a tényt, hogy Gattyán György nemrég kvázi bejelentette, hogy beszállna a magyar politikába.

Az egyébként jobbára külföldön élő milliárdos már óriásplakátokon is hirdeti saját képmásával, hogy „Nyomja meg a gombot” – amivel állítása szerint Magyarország digitalizálásának programját szeretné megvalósítani, de ehhez várná a pártok támogatását is.

Azt az ellenzéki előválasztás szombathelyi nyertese, Czeglédi Csaba (DK) közölte a héten a 24.hu híre szerint, hogy a városban Gattyán György óriásplakátjai olyan helyeken jelentek meg, ahol korábban jellemzően kormánypropagandát tartalmazó hirdetések voltak.

Pornó, politika

A Docler egyébként egy informatikai cég, korábban a 444.hu írta meg, hogy a milliárdos ebbe a vállalkozásba szervezte át Jasmin Media Goupot: ez működtette azokat a pornóoldalakat, amik – többek között - gazdaggá tették Gattyánt.

Az egyébként mérsékelt izgalmakat tartogató magyar első osztályú futballban volt a hétvégén még egy érdekesebb fejlemény.

A forduló előtt utolsó helyen álló MTK stadionja előtt kisebb tüntetés volt: mintegy ötvenen gyűltek össze már jóval az UTE elleni meccs előtt, hogy a rossz szereplés miatt tiltakozzanak. Talán ennek is köszönhető, hogy a kék-fehérek nyertek és ezzel most nem állnak kieső helyen.

NYITÓKÉP: MTI/Szigetvári Zsolt

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek