Parlamenti képviselőt fenyegettek meg életveszélyesen a magyar oltásellenesek

Szerző: Kósa András
2021.11.30. 14:26

Székely Sándor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) tagja kötelezővé tenné a vakcinát, ezért kapott fenyegetéseket.

Parlamenti képviselőt fenyegettek meg életveszélyesen a magyar oltásellenesek
„Miközben a felnőtt lakosság hovatovább négyötöde felvette legalább az első oltást, egy makacs, oltásellenes csoport valójában fogva tartja a kormányt. Itt nem csupán a kinyilvánított népakarattal szembeni flegmaságról van szó, hanem arról is, hogy a megbetegedetteket a mai magyar egészségügyi szolgáltató rendszer nem tudja életben tartani. Ilyen magas átoltottság mellett nem kéne világrekordernek lennünk a halálozásokat illetően” – mondta Székely Sándor.

Az ISZOMM parlamenti képviselője szerint „ha a gyógyítás láthatóan nem megy, akkor legalább a megelőzésben jeleskedjünk”, ezért „kell elrendelni az oltás kötelezővé tételét. Itt már nem filozófiai vélekedésekről, hanem tízezrek életéről, vagy haláláról van szó”.

A politikus úgy látja, „a világ szemmel láthatóan a COVID elleni oltások kötelezővé tétele felé halad”, ezért „ha valahol, akkor az arányaiban a legtöbb halottat felmutató Magyarországon kifejezetten üdvös lenne a vakcinák végleges jóváhagyása pillanatában a kötelező oltást elrendelni”. A kormány egyébként többször kijelentette már, hogy általános kötelező oltás nem lesz, sőt lezárásokat sem terveznek az emelkedő esetszámok ellenére sem, mert az a „gazdaság lassulásával járna”.

Székely Sándor azt is elmondta sajtótájékoztatóján, hogy ő személyesen, de a családja is kap fenyegető üzeneteket „bizonyos oltásellenes személyektől”, amelyekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket rendőrségi feljelentések formájában megtette.

NYITÓKÉP FORRÁSA: ISZOMM

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek