Ungár Péter már gratulált Czeglédy Csabának a győzelemhez Szombathelyen

2021.09.29. 19:30

Ungár úgy kommentálta a vereségét, hogy „azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be”.

Ungár Péter már gratulált Czeglédy Csabának a győzelemhez Szombathelyen
 „Ez most ennyire volt elég. Egy nagyon erős ellenfél mellett, az ellenzék legnagyobb pártjával szemben ennyit sikerült teljesíteni. Czeglédy Csaba megérdemli a győzelmet, nagy harcos, igazi lokálpatrióta. Gratulálok, és bízom benne, hogy jövőre Szombathely és térsége Csaba megválasztásával hozzájárul a kormányváltáshoz!”

– írta ki közösségi oldalára néhány perccel ezelőtt az LMP-s Ungár Péter (az Azonnali.hu egyik tulajdonosa), ezzel megerősítve az Ugytudjuk.hu azon értesülését, hogy a DK-s Czeglédy Csaba legyőzte Vas megye 1-es körzetében.

A lap szerint kettejük közt szoros volt a verseny, míg az ÚVNP-s Koczka Tibor nagyon lemaradt, Czeglédy 3837, Ungár 3661, Koczka 110 szavazatról írnak.

Ungár posztjában megköszöni szavazóinak a támogatást és a szombathelyi Fidesznek azt üzeni, hogy nem szabadulnak meg tőle. „Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be” – summázta posztját.

Czeglédy rövid posztban mondott köszönetet, illetve leírta, hogy Ungár felhívta és gratulált az eredményhez. „Nagyon küzdött, nemes ellenfél volt” – zárta bejegyzését.

De mi történt eddig? Kövesd velünk élőben az Azonnali percről percre tudósításával!

NYITÓKÉP: Ungár Péter / Facebook

Tarnay Kristóf Ábel
Tarnay Kristóf Ábel az Azonnali újságírója

Újságíró, jobboldali liberális gondolkodó, volt diákaktivista. Szereti a szabadságot, az alternatív rockot és a jó kraftsöröket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek