Botka László szerint a momentumos Mihálik Edvin nyerte a Csongrád 2-es kerületet

2021.09.29. 21:44

Botka László a szegedi polgármester már gratulált is a város zöld tanácsnokának, Mihálik Edvinnek, pedig hivatalos eredmény még nincs.

Botka László szerint a momentumos Mihálik Edvin nyerte a Csongrád 2-es kerületet

Botka László szegedi polgármester Facebook-oldalán már nem csupán a versenyét hivatalosan megnyerő Szabó Sándornak, hanem a momentumos Mihálik Edvinnek is gratulált, szerinte ugyanis

ő nyerte meg a Szeged egy részét, és a Homokhátságot is magába foglaló választókerület ellenzéki előválasztását.

A polgármester egészen pontosan azt írta,

„Szeged a demokratikus Magyarország bástyája, az összefogása városa. Szívből gratulálok az előválasztás győzteseinek! Gratulálok Szabó Sándor barátomnak és korábbi kabinetfőnökömnek, aki immár két ciklus óta képviseli városunkat az országgyűlésben. Biztos vagyok benne, hogy 2022-ben újra nyerni fog a Fidesz ellen, és ezután is eredményesen képviseli majd városunkat a parlamentben. És szívből gratulálok Szeged város fiatal és tehetséges zöld tanácsnokának, Mihálik Edvinnek is, aki a másik szegedi körzetben aratott győzelmet. Együtt építjük tovább városunkat!”

Azt viszont még Botka sem árulta el, hogy a Mihálik ellen elinduló, Jobbik és DK által támogatott Tóth Péter, és az MMM és Új Világ Néppárt által indított Tóth Szabolcs végül hány szavazatot kapott, ezzel meg kell várni a hiavatalos eredmény bejelentését.

NYITÓKÉP: Mihálik Edvin / Facebook

Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor az Azonnali korábbi újságírója

Történészdiplomával rendelkezik, de 2013 óta főleg blogol, 2015 óta pedig újságcikkeket is ír. Sokszor Európáról és a Közel-Keletről. Az Izrael-párti sajtó kedvenc magyar firkásza. Eléggé baloldali.
Facebook
Twitter

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek