Ezért nem írok többet az Azonnalira

Varsányi Bence

Szerző:
Varsányi Bence

2021.09.03. 20:49

Ezentúl nem vagyok hajlandó még minimális forgalmat sem generálni egy olyan portálnak, aminek a tulajdonosai mondvacsinált indokkal kirúgják a főszerkesztőt.

Habár az elmúlt négy hónapban a hazai közélet iránt érzett végtelen unalmam miatt egyetlen cikket sem írtam, az elmúlt másfél évben az Azonnali munkatársa voltam. Egészen a tegnapi napig, amikoris felbontottam a szerződésem.

Az okom rendkívül egyszerű: ezentúl nem vagyok hajlandó még minimális forgalmat sem generálni egy olyan portálnak, aminek a tulajdonosai mondvacsinált indokkal kirúgják a főszerkesztőt.

A tulajdonosok, név szerint Gerényi Gábor vállalkozó és Ungár Péter, az LMP nevű viccpárt országgyűlési képviselője soha nem szóltak bele a szerkesztőség munkájába, így elhittem, hogy kisülhet jó is abból, hogy ilyen tulajdonosokkal rendelkezik egy portál. Ki is sült, de csak idáig.

Hogy mi volt a cél Bukovics Martin kirúgásával a jövő évi választás előtt, azt egyelőre csak találgatni lehet, majd meglátjuk, hogy egyáltalán túléli-e ezt a lap, vagy mondjuk a jelenlegi Index tragikus színvonalára rothasztják.

Köszönöm Martinnak és Beának ezt a másfél évet, hogy két kiváló újságíró osztotta meg velem a tudását (amit a hazai politikai és sajtóviszonyok mellett sajnos nem valószínű, hogy kamatoztatni fogok a jövőben), és hogy bár nem vagyok a munkavállalók gyöngye, az összes politikai kurvaanyázásom megjelenhetett a lapjukban – mert

az Azonnali az ő lapjuk, nem vállalkozóké, és főleg nem hivatásos politikai túlélőké.

Aki pedig továbbra is követné Martin munkásságát, iratkozzon fel a hamarosan induló hírlevelére itt.

Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója
Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek