Na, hogy tetszik az új Azonnali?

Szerző: Bukovics Martin
2021.06.30. 00:20

Ez nem csak a hét, hanem a hónap, sőt: egyenesen a szezon kérdése! Utálod, mert imádtad a régit? Hiányoznak a nagybetűk? Mondd el nekünk!

Na, hogy tetszik az új Azonnali?

RIP, Paint.

Érzelmes búcsút vettünk keddről szerdára virradóan az Azonnali négy teljes évet és egy hónapot megélt, Paintben rajzolt és tervezett logójától és komplett dizájnjától.

Ilyen volt eddig az Azonnali, ez volt az a dizájn, amit Paintben rajzolt Bukovics Martin, és 4 kerek évet meg egy hónapot kibírt.
Ilyen volt eddig az Azonnali, ez volt az a dizájn, amit Paintben rajzolt Bukovics Martin, és 4 kerek évet meg egy hónapot kibírt.

Hogy miért újítottunk meg mindent, arról itt olvashattok kitárulkodó kulisszatitkok kíséretében, ha pedig arra vagy kíváncsi, honnan inspirálódtunk a nagy mű tervezése és kitalálása során, azt ugyancsak megírtuk.

Úgy állunk most előttetek, mint szülő a gyerek előtt, miután elvette a kedvenc játékszerét, a nyálkás szivacsossá rágott plüsshörcsögöt, és ezért vett neki egy vadonatúj játék Vespát: kicsit félénken ugyan, de rendkívül büszkén a beszerzés tárgyát illetően.

Vagyis minket most egy dolog érdekel csak: hogy mit szóltok hozzá.

A hét kérdésében, itt, a cikk alján ezt elmondhatod nekünk, már persze ha találsz olyan opciót, amivel egyet tudsz érteni. Ha pedig bármiféle, ezektől eltérő visszajelzést szeretnél adni, legyen az nagyon részletes vagy csak két szó, írj nekünk a hello@azonnali.hu címre vagy kommenteld be ide, a cikk alá!

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali főszerkesztője

Terenzuola Vigne Basse Colli di Luni 2019.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek