+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Bukovics Martin
2021. március 19. péntek, 10:45
Elnézést a kellemetlenségért, nem rajtunk múlik, de igyekszünk orvosolni.

Sajnos a Gmail rendszere nem hajlandó bevenni az utóbbi időkben a Reggeli feketéket, és van, hogy órákig, van, hogy napszakokon átívelően csúsztatja-halogatja azok kiküldését.

 

Az elmúlt hónapokban eleinte azt észleltük, hogy 2-3 órás csúszással kézbesítődnek a levelek havi 3-4 alkalommal. Ez volt az oka annak, hogy a korábbi 6:59-es időpontról 03:00-ra állítottuk át a kiküldést: mondván csússzon ennyit nyugodtan, hiszen ennyi csúszással még a korábbi reggeli, 7 óra körüli időpontra is odaér még.

 

A Fekete Balázs jogász, egyetemi oktató által jegyzett szerdai hírlevél volt az eddigi csúcspont: akik a Gmail-felhasználók közül megkapták, azok este 8 körül kapták meg.

 

Az, hogy immáron Esti feketét csinál nekünk a Gmail, ráadásul teljesen kiszámíthatatlanul, nekünk is érzékeny pont, mert a Reggeli fekete feliratkozóinak 78 százaléka Gmail-felhasználó, tehát

 

ezreket zár ki a Google abból, hogy megkapják, amit kértek és eddig mindig megkaptak.

 

Dolgozunk a probléma megoldásán, reméljük, heteken belül sikerül visszaállítani a kiszámíthatóságot.

 

Elnézést a kellemetlenségért, tök ciki, pláne, hogy a Google minden ilyen lépésével egyre jobban szurkolunk Varga Juditnak.

 

Aki pedig nem kapta meg a péntekit, itt olvashatja el. Ha pedig még nem jár neked a kézműves hírlevelünk, amit 10 baristából 9 kifejezetten a reggeli kávé mellé ajánl, itt tudsz rá feliratkozni!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mind a gázai terrorcsoportok, mind az izraeli hadsereg további, súlyos csapásokkal fenyegeti a másikat. A Vaskupola-rendszer működéséről azonban bámulatos videók készültek.

A képviselő szerint most bizony az ombudsmannak kell a kormány rendelkezése ellen védenie az egészséghez való alapjogot Magyarországon.

Az ortodox egyház, a mulatósénekesek és a maszkviselés belengetett eltörlése se nagyon növelte a románok oltási kedvét, így a misztikumhoz fordultak.

A Tsúfos Tükör huszadik számában meg-mutatkozik, hogy kotsmázással, dorbézolással 's dínom-dánommal kísérti meg a' Gonosz, a' fene védetségi kártya pedig tsak a jámborságtól s' a' józanságtól védhet meg.

Nemcsak pénzt, hanem 20 liter fehérbort is adott, sőt még a polgármester magánbirtokán is dolgozott a panasztevő.

Öt év alatt négyszeresére nőtt az átadott új ingatlanok száma, aminek oka a koronavírus
előtti időkben keresendő.

Száznegyven éve koronázták meg a független Román Királyság első uralkodóját. Ennek apropóján elmeséljük, kik a román monarchisták főhősei.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás