Te sem kaptál Reggeli feketét? A Google a hibás

Szerző: Bukovics Martin
2021.03.19. 10:45

Elnézést a kellemetlenségért, nem rajtunk múlik, de igyekszünk orvosolni.

Te sem kaptál Reggeli feketét? A Google a hibás

Sajnos a Gmail rendszere nem hajlandó bevenni az utóbbi időkben a Reggeli feketéket, és van, hogy órákig, van, hogy napszakokon átívelően csúsztatja-halogatja azok kiküldését.

Az elmúlt hónapokban eleinte azt észleltük, hogy 2-3 órás csúszással kézbesítődnek a levelek havi 3-4 alkalommal. Ez volt az oka annak, hogy a korábbi 6:59-es időpontról 03:00-ra állítottuk át a kiküldést: mondván csússzon ennyit nyugodtan, hiszen ennyi csúszással még a korábbi reggeli, 7 óra körüli időpontra is odaér még.

A Fekete Balázs jogász, egyetemi oktató által jegyzett szerdai hírlevél volt az eddigi csúcspont: akik a Gmail-felhasználók közül megkapták, azok este 8 körül kapták meg.

Az, hogy immáron Esti feketét csinál nekünk a Gmail, ráadásul teljesen kiszámíthatatlanul, nekünk is érzékeny pont, mert a Reggeli fekete feliratkozóinak 78 százaléka Gmail-felhasználó, tehát

ezreket zár ki a Google abból, hogy megkapják, amit kértek és eddig mindig megkaptak.

Dolgozunk a probléma megoldásán, reméljük, heteken belül sikerül visszaállítani a kiszámíthatóságot.

Elnézést a kellemetlenségért, tök ciki, pláne, hogy a Google minden ilyen lépésével egyre jobban szurkolunk Varga Juditnak.

Aki pedig nem kapta meg a péntekit, itt olvashatja el. Ha pedig még nem jár neked a kézműves hírlevelünk, amit 10 baristából 9 kifejezetten a reggeli kávé mellé ajánl, itt tudsz rá feliratkozni!

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek