Bolgár György betelefonálós műsora kivételesen az Azonnalin!

2021.03.01. 08:12

Az Azonnali ma rendhagyó megoldással vállal szolidaritást a médiahatóság által megrángatott Klubrádióval: egyszeri alkalommal, hétfőn a Facebook-oldalunkon mi is élőben közvetítjük Bolgár György betelefonálós műsorát.

Bolgár György betelefonálós műsora kivételesen az Azonnalin!

Teljesen világos, hogy a Klubrádió léte valamiért nagyon zavarja a kormányt. Február 9-én derült ki, hogy két bírság be nem fizetése miatt, piszlicsáré okokból el kell hallgatnia a karakteresen ellenzéki Klubrádiónak a Budapest FM 92,9 MHz frekvencián. Bár egyre több esély mutatkozik arra, hogy a rádió visszatérhet az éterbe, a hosszú évek óta sugárzó rádió most az internetre szorult vissza.

Ez pedig az a tér, ahol az Azonnali is otthonosan mozog – ezért rendhagyó módon támogatjuk a Klubrádiót.

Március elsején hétfőn 16 órától egyszeri és soha vissza nem térő alkalommal élőben közvetítjük Bolgár György Megbeszéljük... című betelefonálós műsorát a Facebook-oldalunkon.

A műsor 2002 óta hallható a Klubrádióban, de előzménye, a közrádiós Beszéljük meg! már 1992 novemberében adásban volt. A műsort a Facebook-oldalunkon élőben hallgathatjátok majd, hétfőn 16 és 18 óra között.

Arra bíztatunk titeket: telefonáljatok be, és kérdezzetek Bolgár úrtól, beszélgessetek vele. Ha úgy látjuk, hogy kommentben sokan kérdeztek valami olyasmit, ami még nem merült föl a műsorban, még az is lehet, hogy mi is telefont ragadunk, és feltesszük a kérdéseiteket. Bolgár György az Azonnalinak elmondta, hogy a témákat mindig csak az utolsó pillanatban, néhány órával az adás előtt ötli ki, de a járványról, korlátozásokról, az ellenzéki együttműködésről minden valószínűség szerint szó lesz.

Telefonálás előtt, közben és után, ha tehetitek,

támogassátok a Klubrádiót – ez most a legtöbb, amit értük tehettek.

A Klubrádió működésére itt küldhettek pénzt:


Szabad Sávért Alapítvány
10918001-00000068-67980006

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek