+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2021. március 1. hétfő, 08:12
Az Azonnali ma rendhagyó megoldással vállal szolidaritást a médiahatóság által megrángatott Klubrádióval: egyszeri alkalommal, hétfőn a Facebook-oldalunkon mi is élőben közvetítjük Bolgár György betelefonálós műsorát.

Teljesen világos, hogy a Klubrádió léte valamiért nagyon zavarja a kormányt. Február 9-én derült ki, hogy két bírság be nem fizetése miatt, piszlicsáré okokból el kell hallgatnia a karakteresen ellenzéki Klubrádiónak a Budapest FM 92,9 MHz frekvencián. Bár egyre több esély mutatkozik arra, hogy a rádió visszatérhet az éterbe, a hosszú évek óta sugárzó rádió most az internetre szorult vissza.

 

Ez pedig az a tér, ahol az Azonnali is otthonosan mozog – ezért rendhagyó módon támogatjuk a Klubrádiót.

 

Március elsején hétfőn 16 órától egyszeri és soha vissza nem térő alkalommal élőben közvetítjük Bolgár György Megbeszéljük... című betelefonálós műsorát a Facebook-oldalunkon.

 

A műsor 2002 óta hallható a Klubrádióban, de előzménye, a közrádiós Beszéljük meg! már 1992 novemberében adásban volt. A műsort a Facebook-oldalunkon élőben hallgathatjátok majd, hétfőn 16 és 18 óra között.

 

 

Arra bíztatunk titeket: telefonáljatok be, és kérdezzetek Bolgár úrtól, beszélgessetek vele. Ha úgy látjuk, hogy kommentben sokan kérdeztek valami olyasmit, ami még nem merült föl a műsorban, még az is lehet, hogy mi is telefont ragadunk, és feltesszük a kérdéseiteket. Bolgár György az Azonnalinak elmondta, hogy a témákat mindig csak az utolsó pillanatban, néhány órával az adás előtt ötli ki, de a járványról, korlátozásokról, az ellenzéki együttműködésről minden valószínűség szerint szó lesz.

 

Telefonálás előtt, közben és után, ha tehetitek,

 

támogassátok a Klubrádiót – ez most a legtöbb, amit értük tehettek.

 

A Klubrádió működésére itt küldhettek pénzt:


Szabad Sávért Alapítvány
10918001-00000068-67980006

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mivel nem látnak garanciát arra, hogy ne kerülhetnének megint politikai nyomás alá, maradnak mindenképpen Bécsben.

„Nem várhatja el tőlem, hogy egy nappal később már egy teljesen kidolgozott tervvel állok elő” – védekezett a brit miniszterelnök szóvivője.

A széndioxid-kibocsátás éves növekedése 2021-ben a második legmagasabb lehet a 2008-as világválságot követő felépülés óta – mondja a Nemzetközi Energiaügynökség.

Mélyülnek tőle a társadalmi egyenlőtlenségek, indokolja mindezt a világszervezet.

Az Ibizába belebukott politikus azt kéri volt pártjától, hogy vegyék vissza. A párt közben azon vitázik, mennyire álljon bele a lockdownellenességbe.

A szállításügyi miniszter közben cukornádültetvényen pöffeszkedő ültetvényesnek nevezte a miniszterelnököt.

A hét kérdése

A brit ellenzék vezetőjét személyesen egy bathi kocsma tulaja dobta ki, amiért pártolta a hosszan eltartó járványügyi lezárásokat. Magyarországon ki ne ihasson, ha lesz nyitás?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás