+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Szűcs Donát
2021. február 2. kedd, 10:43
Itt a vége – már Szanyi Tibor pártja is a Bernie Sanders-mémet használja kampányra, így pedig hivatalosan is kijelenthetjük: eddig a pontig volt vicces a mogorván ücsörgő Bernie, innen pedig nincs visszaút.

Szanyi Tibor pártja, az ISZOMM egy egészen szürreális képződmény a magyar politikában: miután a törpepárt saját és ötletei jogán meglehetősen nehezen tud bekerülni a médiába, ezért Szanyiék dadaista-szürrealista-posztmodern taktikával kampányolnak. Ebbe Szanyinak belefér a jobbikos Brenner Kolomán lebránerezése, Horn Gyula politikai örökségének a felvállalása, és az Aranybulla semmiből való előrángatása is az alakuló kongresszuson.

 

Most azonban Szanyi újabb avantgárd húzásával kivégzett egy mémet is – a Joe Biden beiktatásán mogorván, maszkban, kesztyűben ücsörgő Bernie Sanderst, aki igazából bárhol ülhetne a világon.

 

Hogy mit akar mondani a bokszkesztyűt és a Betyársereg-Magyar Gárda-Fradi Security vibe-ot hozó monokróm fekete szettet választó Szanyi?

 

Mármint azon kívül, ami a közleményben szerepel, hogy ő is a „nyitást” szorgalmazza, és ennek bekövetkeztét várja a parlament előtt? A közleményből ez nem derül ki.

 

SZANYI TIBOR ÉS BERNIE SANDERS – EGY MÉM HALÁLA.

 

Az viszont biztos, hogy a Bernie-mém humorfaktorának Szanyi Tibor egy huszárvágással vetett most véget. Jó voltál hozzánk, Bernie-mém, nyugodj békében!

 

NYITÓKÉP: Szanyi Tibor FB / TheWaveFM FB

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Hogyan készül a nyitására a rendezvényszektor, ahol általában már hónapokkal előre leszervezik a koncerteket? Szakmabeliekkel jártunk utána!

Az összeget Parragh László mondta az Azonnalinak. Mi ez az összeg, mi mindenből áll és hogyan jött ki? Utánajártunk.

Jövő hétfőtől szerdáig a Sinopharm-vakcinával való oltásra már magunk bejelentkezhetünk, nem kell a háziorvos hívását, mailjét várni.

Lehet majd menni könyvtárba
és edzőterembe is, de csak védettségi igazolással.

Ezzel véget ér az orosz erődemonstráció, aminek a pontos célja nem ismert, és enyhülhet a hetek óta tartó feszültség a két ország között.

Szerdán vették az első szállítmányt a szintetikus antitestet tartalmazó gyógyszerből. A kórházak kérhetik, elmondjuk, mi ez.

Ahhoz, hogy ezt el tudják dönteni, először átláthatóvá kéne a tenni a Diákváros területére tervezett kínai egyetemmel kapcsolatos kormányzati döntéseket.

A hét kérdése

A brit ellenzék vezetőjét személyesen egy bathi kocsma tulaja dobta ki, amiért pártolta a hosszan eltartó járványügyi lezárásokat. Magyarországon ki ne ihasson, ha lesz nyitás?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás