Bernie Sanders-mém: nyugodj békében!

Szerző: Szűcs Donát
2021.02.02. 10:43

Itt a vége – már Szanyi Tibor pártja is a Bernie Sanders-mémet használja kampányra, így pedig hivatalosan is kijelenthetjük: eddig a pontig volt vicces a mogorván ücsörgő Bernie, innen pedig nincs visszaút.

Bernie Sanders-mém: nyugodj békében!

Szanyi Tibor pártja, az ISZOMM egy egészen szürreális képződmény a magyar politikában: miután a törpepárt saját és ötletei jogán meglehetősen nehezen tud bekerülni a médiába, ezért Szanyiék dadaista-szürrealista-posztmodern taktikával kampányolnak. Ebbe Szanyinak belefér a jobbikos Brenner Kolomán lebránerezése, Horn Gyula politikai örökségének a felvállalása, és az Aranybulla semmiből való előrángatása is az alakuló kongresszuson.

Most azonban Szanyi újabb avantgárd húzásával kivégzett egy mémet is – a Joe Biden beiktatásán mogorván, maszkban, kesztyűben ücsörgő Bernie Sanderst, aki igazából bárhol ülhetne a világon.

Hogy mit akar mondani a bokszkesztyűt és a Betyársereg-Magyar Gárda-Fradi Security vibe-ot hozó monokróm fekete szettet választó Szanyi?

Mármint azon kívül, ami a közleményben szerepel, hogy ő is a „nyitást” szorgalmazza, és ennek bekövetkeztét várja a parlament előtt? A közleményből ez nem derül ki.

SZANYI TIBOR ÉS BERNIE SANDERS – EGY MÉM HALÁLA.

Az viszont biztos, hogy a Bernie-mém humorfaktorának Szanyi Tibor egy huszárvágással vetett most véget. Jó voltál hozzánk, Bernie-mém, nyugodj békében!

NYITÓKÉP: Szanyi Tibor FB / TheWaveFM FB

Szűcs Donát
Szűcs Donát az Azonnali operatív vezetője

Erőforrás- és tartalomgazdálkodási előadó. Kávét feketén, teknót hidegen.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek