Hét jó mix 2021-re: Azonnali Music Selection For NYE

Szerző: Ágoston Dániel
2020.12.31. 16:16

Szerencsére nekünk történelmi hagyatékunk a sírva vigadás, úgyhogy ennek szellemében ajánlunk most néhány szettet és playlistet!

Hét jó mix 2021-re: Azonnali Music Selection For NYE

Abban talán mind megállapodhatunk, hogy 2020 némileg nyomasztó év volt. Valahol közben mind reménykedtünk abban, hogy szilveszter éjjelén már felszabadultan búcsúztathatjuk az évet, de ezt is kénytelenek leszünk szűk körben, családias házibulikban tölteni. Szerencsére nekünk történelmi hagyatékunk a sírva vigadás, úgyhogy ennek szellemében ajánlunk most néhány szettet és playlistet, amelyek

bár nem hordozzák magukban a hurráoptimizmust, viszont kiváló háttérzenék lehetnek az év utolsó estjére.

7. Aki tartani kívánja az évközbeni hangulatot, annak kiváló verzió lehet a legnagyobb post-punk portál által összerakott playlist. Gothok előnyben, meg azok, akik szerint a vidám zene maga a borzalom, ugyanakkor derűs egykedvűségben töltik az ünnepeket, amíg mindenki más a szilvesztei tévékabarékon hahotázik. 

6. Ha valaki inkább a pszichedelikusabb, nyugodtabb oldalát fogná meg a bulinak, akkor itt van The Gaslamp Killer legfrissebb mixe, ami önmagában egy komoly trip az elme számára, amellyel totál nyugalomban szállhatunk át a 2021-es évbe.

5. KRTM újgenerációs előadónak számít a techno színtéren, aki meglehetősen radikális vonalat képvisel azon belül. Éppen ezért volt zseniális meglepetés a HATE számára készített podcastje, amely végig egy csodás, meditatív ambient és dark ambient zenékből tevődik össze. A húzós, hangos és kemény év feledtetésére tökéletes lesz azok számára, akik teljes chillben akarják tölteni a szilvesztert.

4. Dave Clarke tök nyilvánvalóan az egyik legkirályabb techno DJ, akit a techno bárójaként is szokás emlegetni. Sokoldalúságának köszönhetően azonban bőven túlmutat az érdeklődése a veretikül pakolásán, és mivel egy szokatlan év van mögöttünk, álljon itt tőle is egy szokatlanabb mix, amit az ünnepi szezonra készített nem-techno zenékből.

3. Amennyiben valaki mégis inkább egy bulizósabb, de beszélgetések mögé szánt szettre hányná-vetné meg 2020 történéseit, akkor annak HCPXO nemrégiben produkált Boiler Room mixe lesz a befutó.

2. A reszelősebb, masszívabb indusztriális-elektronikus vonalon hasítók, akik adott esetben mozognának is a nappaliban egy TV-re kirakott szettre, biztosan szeretni fogják az éppen feltörő magyar DJ/rendező, Rekatze legutóbbi szettjét modern EBM, táncorientált indusztiál, kézműves magyar termék:

1. Végül, de nem utolsósorban, aki a populárisabb vonalat preferálja, annak itt van a zseniális Deadmau5, akitől ugyancsak egy nem megszokott szettet ajánlunk. Az alábbi videó sokkal inkább egy Testpilot szett (amely Deadmau5 EDM-en kívüli techno alteregója), amelyet márciusban rögzített a stúdiójában.

FOTÓ: Házibuli, 1980

Ágoston Dániel
Ágoston Dániel az Azonnali újságírója

Podcast, techno, divat, publicisztika.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek